کیک پنیر سوئدی Ostkaka

مواد لازم:

پنیر  خرده بی نمک روستایی (کاتج چیز)____________600 گرم

تخم مرغ درشت __________________________ 4 عدد

شکر ________________________________ 60 گرم

آرد سفید ______________________________30 گرم

وانیل ________________________________ 1 قاشق چایخوری

کرم تازه  ______________________________150 سی سی (1.5 دسی لیتر)

شیر ________________________________50 سی سی (0.5 دسی لیتر)

 رنده ی پوست لیموترش ____________________پوست 1 عدد لیمو

بادام بونداده ___________________________100 سی سی

کشمش _____________________________100 سی سی

 طرزتهیه:

اول کاتج چیز یا همون پنیر روستایی مون رو توی غذاساز می ریزیم

و می زنیمش تا صاف و یکدست بشه. اگه غذاساز نداشتین می تونید از صافی رد کنید.

شکر و تخم مرغ رو باهم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. آرد و وانیل رو به این مخلوط اضافه می کنیم.

این مخلوط رو به پنیر اضافه می کنیم.

کرم فِرِش و شیر و رنده پوست لیمو ترش رو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا کاملاً یکدست بشه.

بادام رو ریز خرد می کنیم و کشمش و بادام رو به مخلوط کیک اضافه می کنیم.

حالا مخلوط رو توی قالب کمربندی شماره 24 که کف آن رو کاغذ قنادی گذاشتیم می ریزیم. اگه هم خواستین می تونید توی ظرفی که بشه تو فرگذاشت و مناسب سرو کردن هست بریزین.

توی طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت می پزیم.

اگه تو ظرفی که می خواستین سرو کنید کیک رو پختین که همون طوری می تونید سرو کنید. اگه تو قالب کیک پختید اول کیک رو بذارین حسابی سرد بشه تا راحت تر از قالب جدابشه. چون کلاً بافت مرطوبی داره و خیلی منسجم نیست. بعد چند ساعت که تو یخچال کاملاً خنک شد، از قالب در بیارید و کاغذ قنادی رو از ته اش جدا کنید.توی ظرف مناسبی که بشه تو فر یا میکرو گذاشت بذارین و قبل از سرو کیک رو گرم کنید و ولرم با مربا و خامه سرو کنید.

منبع

!: الآن حس می کنم عکس ها هیچ خوب نیست مال 4 سال اینهای پیش ه تو خونه ی قبلی تو آشپزخونه ی قدیمی با دوربین قدیمی... همزن قدیمی... ولی خوب شاید بد نباشه همین جوری نگهش دارم :) یاد اون روزها

/ 0 نظر / 75 بازدید