گرانولای نارگیل

مواد لازم:

سبوس جوی دوسر*_______________________________1 پیمانه

بلغور گندم سیاه** ________________________________ 1 پیمانه

پودر نارگیل _______________________________________1/2 پیمانه

تخم شربتی***____________________________________1/2 پیمانه

روغن نارگیل ______________________________________1/4 پیمانه

استویا __________________________________________2 قاشق چایخوری

پودر دارچین ______________________________________ 2 قاشق غذاخوری

نمک دریا  (برای مزه دارکردن)__________________________ کمی

*:oatbran

**:buckwheat groats

 

***:Chia seed

طرزتهیه:

فر رو با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

سبوس جوی دوسر

بلغور گندم سیاه

تخم شربتی

استویا و دارچین

 

 

همه مواد رو به جز پودر نارگیل باهم مخلوط می کنیم

 

 

 

جوری که همه چی حسابی به روغن نارگیل آغشته بشه.

 

روغن نارگیل

مواد رو تو سینی فر روی کاغذ قنادی پهن می کنیم.

 

 

 

سینی رو می ذاریم توی فر. بعد از 12 دقیقه سینی رو در می آریم پودر نارگیل رو اضافه می کنیم

 

 

 

و خوب مخلوط می کنیم با مواد. دوباره سینی رو برمی گردونیم توی فر تا 12 دقیقه دیگه. 

 

بعد گرانولامون آماده است. وقتی خنک شد توی یه ظرفی که درش کیپ میشه می ریزیم و هر روز صبح با ماست پروبیوتیک نوش جان می کنیم. :)

 

منبع

/ 0 نظر / 69 بازدید