کاچی زائو!

مواد لازم:

آرد برنج ___________________________250 گرم

روغن حیوانی _______________________250 گرم

شکر ______________________________500 گرم

آب ________________________________5 تا 6 لیوان *

زعفران ____________________________ 2 قاشق چایخوری

گلاب _____________________________ یه استکان (نصف پیمانه)

*: مقدار آب بستگی به نوع برنجی که ازش آرد برنج رو تهیه کردین داره و همین طور کمی سلیقه ای ه که رقیق تر دوست دارین یا غلیظ تر.

طرزتهیه:

توی ماهیتابه گودی روغن رو می ذاریم داغ بشه

و آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.

حسابی دائم هم می زنیم که هیچ گلوله ای تو آرد نباشه و نسوزه

در عین حال باید رنگش تغییرکنه و شکلاتی کمرنگ یا مثلاً رنگ کارامل بشه.

 

جداگانه هم آب و شکر و می ذاریم جوش بیاد زعفران هم دم می کنیم و به این محلول اضافه می کنیم.

به محض اینکه آب و شکر جوش آمد ...

ماهیتابه ی آرد و روغن رو از روی حرارت برمی داریم و شربت (آب و شکر و زعفران) رو بهش اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم که آرد کاملاً حل بشه.

گلاب رو اضافه می کنیم و برمی گردونیم ماهیتابه رو روی حرارت یکی دوتا قل بزنه. دیگه کاچی مون حاضر ه. می کشیم تو ظرف های کوچیک یا یه ظرف بزرگ! هر جوری که دوست دارین.

/ 0 نظر / 20 بازدید