بیسکوییت ارزن (کوکی ارزن)

طرزتهیه برای درست کردن ده تا کوکی:
روغن نارگیل _______________________یک چهارم پیمانه
نمک_______________________یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ______________________________ 1 عدد
استویا ___________________________ یک سوم پیمانه*
بادام _________________________________ دو سوم پیمانه
قیصی خردشده ریز___________________________ نصف پیمانه
گردوی خردشده_________________________ نصف پیمانه
ارزن پرک _____________________________1 پیمانه
*: تو دستور اصلی یک سوم پیمانه شکرقهوه ای بود. اگه از استویا معمولی استفاده می کنین میتونین همون یک سوم پیمانه استویا رو بریزین، اگه از مایع استویا استفاده می کنین از معادلش که معمولاً روی بسته نوشته استفاده کنین.

  طرزتهیه:
بادام ها رو روی کاغذ قنادی پهن می کنیم و توی فر که قبلاً با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده حدود 5 تا 6 دقیقه بو میدیم در حدی که روی بادام ها کمی طلایی بشه.
فر رو روشن می ذاریم

  اجازه می دیم بادام ها کمی خنک بشن. بعد ریز خرد می کنیمشون (تو خردکن یا با وردنه).


تو یه کاسه بزرگ روغن نارگیل رو با نمک و شکر(استویا)و تخم مرغ میزنیم تا مخلوط بشن.
بعد بادام و قیصی و ارزن رو اضافه می کنیم.
خمیر سفت می شه ولی هنوز نسبت به خمیر بیسکوییت های معمول دیگه حالت خیسی داره.
از خمیر گردالی های کمی از گروه کوچیک تر برمیداریم و روی کاغذ قنادی به فاصله می چینیم. حدود 15 تا 20 دقیقه توی فر با همون دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
می ذاریم خنک بشه و نوش جان می کنیم.
منبع: با دخل و تصرف
http://www.everyday-vegetarian-recipes.com/gluten-free-cookie-recipe.html

/ 0 نظر / 82 بازدید