لنگشیر هات پاتLancashire hotpot

مواد لازم برای ٢ نفر:

گوشت بره قیمه ای (ریز خرد شده) _______________________ ۴۵٠ گرم

سیب زمینی ورقه شده ________________________________ حدود ٣٠٠ گرم

آب گوشت __________________________________________١.۵ لیوان

پیاز خلال شده ______________________________________ ٢ عدد متوسط

هویج ورقه شده _____________________________________ ٣ عدد

شلغم*‌ ___________________________________________٣  عدد خرد شده

قلوه خردشده**‌_____________________________________ ۴ عدد

کره آب شده _______________________________________ ۵٠ گرم

برگ بو ____________________________________________ ١تا ٢ عدد

کاکوتی و رزماری ____________________________________ مقداری

نمک و فلفل ________________________________________ به میزان لازم

*و**:‌من چون خودم قلوه دوست ندارم و شلغم هم نداشتم به جای این دو مقداری لوبیا سبز ریختم که اساساً ربطی به این غذا نداره! ضمناً‌در برخی دستورها تره فرنگی هم هست که من نریختم.

 

طرزتهیه:

فر رو از ابتدا روی حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی گراد می گذاریم گرم بشه.

یه قابلمه ترجیحاً چدنی در دار که قابلیت گذاشته شدن در فر رو داشته باشه، برمی داریم. گوشت رو کف قابلمه می چینیم.

 

بعد یک لایه شلغم و قلوه، یک لایه هویج،‌ یک لایه پیاز،‌ و یک لایه سیب زمینی. نمک و فلفل اضافه می کنیم.برگ بو و کاکوتی (دقت کنید موقع سرو برگ بو رو خارج کنید).

 

و به همین ترتیب لایه لایه مواد رو می چینیم تا همه مواد تموم بشه و لایه آخر سیب زمینی باشه که روی کل ظرف رو می پوشاند.

آب گوشت رو می ریزیم روی همه مواد، بعد سیب زمینی هارو با قلمو آغشته به کره آب شده، چرب می کنیم.

درب ظرف رو می بندیم و به مدت ١.۵ ساعت روی پنجره وسط می پزیم. بعد درب ظرف رو برمی داریم دوباره سیب زمینی ها رو چرب می کنیم و ٣٠ دقیقه دیگه این بار با درب باز غذا رو توی فر می پزیم.

هات پات ما آماده است. (کلاً این غذا باید به مدت خیلی طولانی ،‌گاهی کل روز در دمای ملایم طبخ بشه. مثلاً ممکن ه دما رو به ١٧٠ کاهش بدیم و زمان پخت رو یک ساعت اضافه کنیم.)

 

منابع: ١  و ٢ و ٣

 

 

/ 0 نظر / 59 بازدید