>

+ تاپاس- نون پنیر سبزی

این دفعه خیلی هدفم نوشتن طرز تهیه نیست. هدفم معرفی و شاید تقسیم ایده هایی باشه که واسه خوشگل شدن سفره آدم می تونه مفید باشه.

تاپاس به زبان اسپانیولی یعنی مزه، توی نروژ‌که بودم خیلی گذاشتن تاپاس سر میزهای رسمی متداول بود که در واقع یه سینی از یه سری خوردنی های انگشتی و ریز ه که به عنوان پیش غذا سرو میشه. و شاید من اولین بار اینجور به طور مفصل تاپاس رو همون توی نروژ دیدم. بعد دیدم که چه مفصل ه و توی آشپزی اسپانیولی واسه خودش کلی مهم ه.

چند وقت پیش ها توی یه سایتی دیدم که چه تاپاس های خوشگل و خوبی تو ایران درست میشه و می فروشند. البته به نظر من خیلی گرون اومد و آدم می تونه با صرف وقت کمی کلی تاپاس های خوشگل درست کنه.

 

من مطمئنم خیلی از شمایی که اینجا رو می خونید ایده های خوشگلی دارین. من هم فعلاً‌با این نون پنیر سبزی شروع می کنم،‌ شاید هر چند وقت یه بار یه مدلی درست کنم و بذارم.


طرزتهیه:

نان تست شده کوچک ________________________________ حدود ١۶ تا

پنیر خامه ای _______________________________________ حدود ١٠٠ تا ١۵٠ گرم

ریحان تازه _________________________________________ یه دسته کوچک

کره ______________________________________________ در صورت تمایل

طرز تهیه:

من نان تست شده گوجه فرنگی داشتم که خودش رویش گوجه فرنگی داره،‌ نبابراین فکر کردم با سبزی و پنیر ترکیب رنگش خوب میشه. میشه از گردو هم استفاده کرد.

خلاصه کاری که من کردم،‌کمی کره مایع روی نان ها مالیدم که پنیر رویش بهتر بچسبه،‌ پنیر رو توی قیف ریختم و با بزرگترین سر ماسوره زدم (شکوفه) ، بعد هم برگ های ریحون رو رویش گذاشتم!

همه لقمه ها رو توی ظرف مناسبی مرتب چیدم و سرو کردم!

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٢:٢٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۱٢/٢٢
    پيام هاي ديگران()   لینک