>

+ قارچ پلو

من این غذا رو از اینجا یاد گرفتم حالا توضیحش مدل خودم:


مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر

قارچ ______________________________________________________ 250 گرم

برنج خیس کرده ___________________________________________ 2 تا 3 پیمانه

پیاز ____________________________________________________ 1 عدد کوچک

پودر کاری و جوزهندی و پودر سیر ______________________________ به میزان لازم

طرزتهیه:

پیاز رو نگینی خرد می کنیم و پیاز داغ درست می کنیم من اینجا حدود 50 گرم کره اضافه کردم و قارچ ها رو که خرد کرده بودم ریختم توش . وقتی قارچ تفت داده شد ادویه رو اضافه می کنیم. من چون دوست داشتم برنجم زردرنگ باشه 2 قاشق مرباخوری پودر کاری و مقداری پودر سیر و جوزهندی بهش اضافه کردم. آب برنج رو که گذاشته بودیم خیس بشه خالی می کنیم و برنج رو به قارچ و پیاز اضافه می کنیم و یه تفت می دیم. بعد به اندازه برنجی که باید کته بشه تویش آب می ریزیم و می گذاریم جوش بیاد. کمی هم میزنیم تا قارچ ها با برنج کاملاً مخلوط بشوند. وقتی آبش تموم شد شعله رو کم می کنیم و می ذاریم دم بکشه.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٥٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٦
    پيام هاي ديگران()   لینک