>

+ کیک هویج فنجانی

کلی هی می خواستم یه پست ویژه بذارم واسه ولنتاین،‌ولی هی نشد. گفتم شکلات درست کنم فکر کردم همه می رن شکلات تلخ می خرند. یه کیک عشق دیده بودم خواستم اون رو درست کنم،‌ ولی خیلی خامه داشت بی خیال شدم چون باید تنهایی می خوردمش (پوآن خیلی کیکی نیست). خلاصه دیدم خیلی وقته خودم هوس مافین کردم و اونم همین مدل خلاصه امروز پختم گفتم همین جورم داغ داغ بنویسمش!

 

توضیح اینکه در مورد ولنتاین و روز جشن سپندارمذگان که من می دونم جشنی بوده ولی در صحت و سقم مطلب که روز عشق بوده تردید دارم،‌ خلاصه هرکدوم که جشن می گیرین مبارک باشه!


موادلازم برای حدود ٢۵ تا ٣٠ کیک فنجانی کوچک:

تخم مرغ ___________________________________ ۴ عدد

شکر (سفید یا قهوه ای)________________________ ٣٠٠ سی سی

آرد _______________________________________٣٠٠ سی سی

جوش شیرین ______________________________ ٢ قاشق چایخوری

دارچین ___________________________________ ٢ قاشق چایخوری

روغن (بدون طعم) ___________________________ ١۵٠ سی سی

هویج رنده شده______________________________ ۵٠٠ سی سی

برای تزیین:

پنیر خامه ای بدون نمک _______________________ ١٠٠ گرم

کره _______________________________________٣۵ گرم

پودر قند ___________________________________١٢۵ گرم

وانیل _____________________________________نصف قاشق چایخوری

*:‌در منبع اصلی مقدار کرم برای تزیین دو برابر این مقدار گفته شده که به نظر من زیاده !

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر رو باهم با همزن می زنیم،‌بعد روغن رو به اش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. همه مواد خشک رو باهم جداگانه مخلوط می کنیم، بعد کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم. و خوب مخلوط می کنیم.

 

بعد هویجی که ریز رنده شده رو اضافه می کنیم ( برای من حدود ۴٠٠ گرم هویج پوست نکنده شد ۵ دسی لیتر).

 

بعد که مخلوط شد، مایه رو توی قالب کیک فنجانی می ریزیم. اگه از قالب کاغذی تنها استفاده می کنید،‌قالب هارو دو لایه بذارین. و چه بهتر که سینی مخصوص مافین داشته باشین که خوش فرم تر بشه کیک هاتون. ( تاحدود ٣/۴ قالب مایه بریزید و سر اون رو خالی بگذارید تا جای پف کردن داشته باشه.)

 

روی پنجره وسط با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد می پزیم. مدت زمان پخت اگر از سینی کیک فنجانی استفاده می کنید ٢٠ دقیقه و اگر مثل تصویر بالا فقط لز قالب های کاغذی استفاده می کنید ١۵ دقیقه هستش.

 

کیک ها رو حدود ۵ دقیقه بگذارید توی فر بمانند تا کمی خنک بشوند. بعد کرم روی کیک ها رو آماده کنید.

برای تهیه کرم روی کیک همه مواد لازم برای کرم رو خوب مخلوط می کنیم تا کرم صاف و یکدستی حاصل بشه. بعد کرم رو روی کیک ها می مالیم و با گردوی خرد شده،‌ گل های مارزپانی،  یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین رویش رو تزیین کنید. من به مناسبت ولنیاین با ژله قرمز روی کیک ها رو تزیین کردم.

 

منبع اصلی

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱۱:٢٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۱۱/٢٥
    پيام هاي ديگران()   لینک