>

+ وافل با کرم تازه

چند وقت پیش ها وافل نروژی رو اینجا نوشتم. اون وافلی بود که همون طور که اونجا گفته بودم توی نروژ الآن معمولاً درست می کنند و وافل سنتی چیز ترد تری هستش.

این وافلی که الآن می خوام بنویسم از لحاظ ظاهری و طعم بیشتر به اون وافل شبیه و از لحاظ تردی کمی به وافل امریکایی شبیه.

اینکه نوشتم کرم تازه نمی دانم معادل درست فارسی اش چی می شه ولی من منظورم Crème fraîche است. که چیزی شبیه خامه ترش است ولی غلیظ تر. تو کشورهای اروپایی غیر فرانسه زبان هم به همین اسم وجود داره و معنی کلماتش میشه خامه تازه! این وافل اسمش Crème fraîche vafle است. توی دستور این وافل تخم مرغ نداره و برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند مناسب ه.


مواد لازم (برای حدود ١٠ عدد وافل):

Crème fraîche __________________________________________۶٠٠ سی سی
 
آب سرد ________________________________________________٣٠٠ سی سی

کره _________________________________________________________١١۵ گرم

شکر ________________________________________________________ ۵٠ گرم

آرد سفید ____________________________________________________٢٢۵ گرم
 
طرز تهیه:
  اول کره رو آب می کنیم بعد با شکر و Crème fraîche مخلوط می کنیم. این مایع رو با آرد مخلوط می کنیم و به هم می رنیم تا خمیر صاف و یکدستی حاصل بشه. بعد کم کم آب رو اضافه می کنیم. تابه وافل ساز رو گرم می کنیم و مایه وافل رو تویش می ریزیم. خمیر این وافل نسبت به وافل های دیگه سفت تره ولی وقتی توی تابه وافل گرم میشه پخش میشه و لازم نیست که با آب رقیقش کنید. دقت کنید که لازم نیست تابه وافل رو کره بمالید چون خوده مایه مان به اندازه کافی چرب هست! وقتی پخته شد با شکر یا مربا سرو می کنیم.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٩:۱٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۱۱/٦
    پيام هاي ديگران()   لینک