>

+ پنکیک کرنبریcranberry pancake

پدر پوآن یه دستور پنکیک (کیک تابه ای) پیدا کرده بودند از اینترنت و از من پرسیدن از کجا می تونم کرنبریcranberry پیدا کنم که این رو درست کنم. من خودم هیچ ایده ای ندارم که هنوز هم این مدل توت هایی که تو ایران نبود هست یا نه. مثلاً یه عمری من یادمه توت آبیBlueberry و Raspberry و توت سیاه و اینها فقط واسه ما عکسش و اسمش تو کتاب زبان هامون بود و تو ایران توت سفید و توت قرمز و توت سیاه (مدل دیگه متفاوت از بلکبری) و توت فرنگی و شاه توت و تمشک  پیدامیشد! خلاصه نمی دونم هنوزم همین جور ه یا نه!

خلاصه ما این پنکیک کرنبری رو بخاطر پدرپوآن درست کردیم که حداقل اگه نیستند بخورند اینجا ما واسشون تعریف کنیم.

پیشنهاد من واسه درست کردن این پنکیک تو ایران استفاده از زغال اخته هسته گرفته یا زرشک تازه اس. کرنبری میوه ای بدون هسته اس که ترش مزه اس اندازه اش تو مایه زغال اخته و ترشی اش بین زغال اخته و زرشک ه!

من در آینده یه پنکیک با توت فرنگی هم اینجا خواهم گذاشت که خودم اون رو ترجیح میدم. فعلاً این واسه کسایی که ترشی بیشتراز شیرینی دوست دارند مثل آقاپوآن ما!

 


مواد لازم برای تهیه دو عدد پنکیک:

کرنبری  تازه ______________________________________ یک دوم پیمانه

آرد سفید _______________________________________ یک چهارم پیمانه

آرد سبوس دار____________________________________ یک ششم پیمانه

آرد ذرت ________________________________________ یک قاشق غذاخوری

شکر __________________________________________ یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر _____________________________________ نصف قاشق چایخوری

نمک _________________________________________ یک هشتم قاشق چایخوری

جوزهندی * (آسیاب شده) _______________________ یک هشتم قاشق چایخوری

وانیل* ________________________________________ یک چهارم قاشق چایخوری

شیر _________________________________________ شش قاشق سوپخوری

روغن ________________________________________یک و نیم قاشق غذاخوری

تخم مرغ ______________________________________ 2 عدد

*: جوزهندی و وانیل هر دو باهم لازم نیست یا جوزهندی یا وانیل استفاده کنید.

اینم عکس خود کرنبری

 

!: اگه آرد سبوسدار نداشتین به جایش همون مقدار آرد سفیداستفاده کنید.

طرز تهیه:

توی یه شیر جوش آب می گذاریم جوش بیاد. وقتی جوش اومد کرنبری ها رو تویش می ریزیم و میگذاریم دو دقیقه بجوشند بعد آبکش می کنیم و میگذاریم سرد بشه.

توی یه کاسه همه مواد خشک ( آرد سفید ، آرد سبوسدار و آرد ذرت ، شکر، بکینگ پودر ، نمک و جوزهندی ) رو مخلوط می کنیم.

تخم مرغ رو توی ظرف جداگانه می شکنیم و می زنیم تا از حالت لختگی دربیاد شیر و وانیل و روغن رو به اش اضافه می کنیم و می زنیم تا خوب مخلوط بشوند.

کرنبری ها رو کمی خرد می کنیم. و به مخلوط شیر و تخم مرغ می کنیم. و بعد مواد خشک رو اضافه می کنیم.

توی تابه کمی روغن می ریزیم تا همه جای تابه کاملاً چرب باشه. و مقداری از مایه توی تابه می ریزیم و تکون میدهیم تا یکدست همه جای تابه پخش بشه. وقتی یک طرفش کاملاً بست دوباره کمی روغن یا کره می ریزیم و پنکیک رو بر می گردونیم. تا هر دو طرفش قهوه ای بشه. و پنکیک بعدی هم به همین صورت.

بعد باشربت غلیظ یا عسل سرو می کنیم.

 

منبع اصلی

نویسنده : کویریات ; ساعت ٦:٤۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۱٠/۱٩
تگ ها:
    پيام هاي ديگران()   لینک