>

+ راویولی با گوشت

به درخواست دوست گلم بنفشه اینجا می خوام راویولی رو بنویسم. راویولی یه غذای ایتالیایی ه که می تونه خیلی ساده یا خیلی سخت باشه.اما چه جوری!

دفعه اولی که در زندگی من راویولی درست کردم داستانی بود. فکر می کنم راهنمایی بودم به سرم زد راویولی درست کنم. اون موقع فروشگاهی که همه جور مواد غذایی داشته باشه و جنسش جور باشه شهروند (رفاه)آرژانتین بود توی تهران که راویولی نداشت. من اومدم خونه خودم خمیر درست کردم. تک و تنها گوشت های قلقلی ریز واسه وسطش درست کردم. خمیر پهن کردم قلقلی ها رو چیدم روش،‌ دوباره یه لایه خمیر همه رو بریدم و دورش رو مثل پیراشکی بستم. حالا تازه باید از صفر شروع می کردم یا آب پز می کردمش  یا سرخش می کردم. یادمه از ظهر تا ساعت ١٠ شب من تو آشپزخونه بودم بعد آخرشم قد یه بشقاب راویولی آماده شد که از خانواده هفت نفره ما هیچ کس سیر نشد. دیگه هیچ موقع درست نکردم تا فکر می کنم سال اول دانشگاه که بودم اولین بار توی یه سوپری حوالی خیابان آپادانا راویولی آماده طبخ با مارک بینگو اگه اشتباه نکنم دیدم که باشادمانی خریدم و پختم!

 


راویولی رو مثل پاستاهای دیگه میشه به سادگی آبپز کرد و با سس دلخواه سرو کرد. این سس می تونه به سادگی سس سالسا باشه یا می تونه سس قارچ، یا سس بولونیز (گوشت چرخکرده (گاو و خوک) و گوجه فرنگی و ...) یا هر سس ایتالیایی دیگه ای باشه.

ممکن هم هست راویولی رو بعد از آب پز کردن سوخاری کرد و سرخ کرد. یا فقط سرخ کرد. که خوب کالری اش خیلی بیشتر میشه و خوشمزه هم میشه.

خود راویولی یه موجود بالش مانند ریزی هست واسه کسانی که ندیدن تاحالا که به صورت خمیر پیچیده شده مثل پیراشکی های ریز آماده طبخ ممکنه توی یخچال سوپرمارکت ها،‌یا فریز شده و یا حتی خشک شده به فروش برسه. گونه ی دیگه هم اینه که کنسروش رو آماده بخرید بجوشونید و بخورید!!خمیازه (‌این دیگه خیلی تنبل خونه ای ه).

 

توی این بالشتک ها حالا می تونه چیزهای مختلفی باشه مثلاً قلقلی های گوشتی کوچولو یا قارچ و پنیر، یا اسفناج و پنیر یا...

این دفعه من ساده ترین نوع رو درست کردم. یه مدل های دیگه هم راویولی هست که اگه انشالله فرصتی پیش اومد اونها رو هم می نویسم. فعلاً گونه معمولی:

مواد لازم برای دونفر:

گوشت چرخ کرده ___________________________________ ١٠٠ گرم

قارچ ____________________________________________ ١٠٠ گرم

پیاز متوسط ______________________________________‌١ عدد

فلفل دلمه ای خردشده _____________________________ نصف فنجان

رب گوجه فرنگی _________________________________ ٢ قاشق غذاخوری

راویولی قارچ و پنیر ________________________________ ٢۵٠ تا ٣٠٠ گرم

نمک و فلفل و ادویه _______________________________‌به میزان لازم

طرز تهیه:

اول پیاز رو خرد می کنیم و توی روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخکرده رو تویش سرخ می کنیم . رب و فلفل دلمه ای قارچ و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. در حد یه استکان کوچیک آب می ریزیم تویش و می گذاریم آروم بجوشه و غلیظ بشه.

راویولی ها رو توی آب جوش و نمک می جوشانیم. زمان پختش بسته به نوع روایولی که استفاده می کنید متفاوت ه (بین ۵ تا ١٧ دقیقه معمولاً‌)

راویولی رو آبکش می کنیم. و توی ظرف می کشیم با سس گوشتی که آماده کرده بودیم سرو می کنیم.

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٠:٢٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۱٠/٧
    پيام هاي ديگران()   لینک