>

+ صبحانه انگلیسی

یه بار یادم می آد از یه انگلیسی پرسیدم که یه غذای سنتی تون رو نام ببر. گفت صبحانه انگلیسی. گفتم نه یه غذای درست حسابی! گفت تنها خوردنی که واقعاً‌ انگلیسی ه و سنتی صبحانه انگلیسی ه! بگذریم که همچین هم درست نگفته و یه غذاهای دیگه ای هم دارند ولی خوب اینکه آدم بدونه یکی از مهمترین خوردنی های انگلستان که به قول خودشون دیگه فقط تو رستوران ها پیدا میشه و تو خونه کسی درست نمی کنه چیزی تو مایه غذاهای حاضری خودمون بیشتر نیست کار خوبیه!!

این نسخه اسلامی شده این غذاس. در نسخه اصلی ٢ لایه بیکن هم داره که من حذف کردم.

 


مواد لازم برای هر نفر:

سوسیس _____________________________________ ٢ عدد

قارچ _________________________________________ ١٠٠ گرم

کنسرو لوبیا سفید _____________________________ ١۵٠ گرم*

تخم مرغ _____________________________________ ٢ عدد

*: من اینجا کنسرو لوبیا سفید بود و فقط گرمش کردم میشه لوبیا سفید رو پخت و به اش سس گوجه فرنگی اضافه کرد.

طرز تهیه:

سوسیس ها رو سرخ می کنیم. قارچ رو ورقه ورقه کرده سرخ می کنیم. کنسرو لوبیا رو گرم می کنیم. تخم مرغ ها رو نیمرو می کنیم. نکته قابل توجه اونهایی که زرده تخم مرغ رو سفت دوست دارند و وقتی در ماهیتابه رو می بندند و باز می کنند روغنش می پره ! واسه اینکه نسوزید لازم نیست اصلاً‌در ماهیتابه رو بذارید کافیه وقتی تقریباً نیمرو درست شده از روغن کنار ماهیتابه روی زرده تخم مرغ بپاشید. اون موقع قشنگ رویش می بندد.

یه چیزدیگه اینکه هر کدوم اینکار ها رو همزمان و توی ظرفهای جدا انجام بدید که سرد نشه تا نوبت خوردن می رسه!

همه اینها رو توی ظرف می ریزید و با شیر،‌ آب پرتقال و/یا چای صبحانه انگلیسی و نان تست میل می کنید.نوش جان!

!:‌نکته اینکه در نسخه گیاهخواری این غذا از سوسیس گیاهخواران و سیب زمینی به جای بیکن استفاده می شه که به نظر من سیب زمینی لازم نیست.

!!:‌ما که مثل اروپایی ها نیستیم این رو واسه ناهار بخوریم به پیش نهاد من این یه صبحانه خوب واسه روزهای تعطیل ه!

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱۱:۱٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۱٠/۱
    پيام هاي ديگران()   لینک