>

+ پای چوپان (پای روستایی)

این پای چوپان یا پای روستایی cottage pie  یا Shepherd's Pie یه غذای انگلیسی است. من ایده این غذا رو از اینجا گرفتم ولی به تغییراتی دادم. اون روزی هم که درست کردم به علت گرسنگی شدید زبان وقت نشد ازش عکس بگیرم به محض اینکه دفعه دوم درست کنم عکس دار خواهد شد!

خوب حالا وقت آن رسیده که عکس های این جا رو بذارم!


مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر

سیب زمینی ___________________________________ 3 تا 4 عدد متوسط

هویج خردشده نگینی______________________________ 3 عددمتوسط

پیاز خردشده نگینی _______________________________ 2 عدد متوسط

ساقه کرفس خردشده (ریز) __________________________ 1 عدد متوسط

آویشن و رزماری__________________________________ 1 قاشق غذاخوری

جوزهندی _____________________________________ 2 قاشق چایخوری

آرد ________________________________________ 1 قاشق غذاخوری

آبگوشت __________________________________________  1 فنجان

گوشت چرخ کرده _____________________________________ 400 گرم

قارچ (در صورت تمایل) _______________________ 1 قوطی کنسرو متوسط

 سس گوجه فرنگی (در صورت تمایل)_________________________ مقداری

کره ____________________________________________ 200 گرم

روغن _______________________________________ 3 قاشق غذاخوری

طرزتهیه:


سیب زمینی ها رو اول پوست می کنیم و مکعبی خرد می کنیم (درشت) توی آب می ریزیم میگذاریم بپزه. وقتی پخت  نصف فنجان از آبش رو کنار می گذاریم و بقیه آب رو خالی می کنیم سیب زمینی رو با 1 قاشق غذاخوری کره پوره می کنیم. نصف فنجان آبی که کنار گذاشته بودیم با نمک و فلفل و 3 قاشق غذاخوری روغن گرم می کنیم و هویج و پیاز و کرفس خرد شده رو مخلوط کرده داخلش می ریزیم. وقتی نرم شدند گوشت رو می ریزیم تویش و وقتی سرخ شد روغن اضافه اش رو می گیریم. آرد رو توی گوشت می ریزیم و بعد آبگوشت، آویشن، رزماری و جوزهندی رو که قبلاً مخلوط کردیم توی گوشت می ریزیم و روی حرارت می ذاریم تا غلیط بشه.


این مخلوط رو توی ظرف مناسب فریکنواخت پهن می کنیم . من اینجا چون قارچ خیلی دوست دارم یه قوطب کنسرو قارچ رو آبش رو خالی کردم و روی حرارت یه تفت کوچیک دادم تویش سس گوجه فرنگی ریختم و دادم روی مواد.(این قسمت من درآوردی می باشد)

بعد پوره سیب زمینی رو رویش میدیم و کاملاً روی گوشت رو می پوشانیم. می تونیم با چنگال رویش رو طرح بدیم. و چند قطعه کره رویش بگذاریم. من باز چون پنیر گودا خیلی دوست دارم رویش پنیر گودای رنده شده ریختم (میشه از پنیر پارمزان هم استفاده کرد) . کمی فلفل قرمز میشه رویش پاشید.

به مدت 30 دقیقه روی حرارت 200 درجه سانتی گراد توی فرروی پنچره وسط طبخ می کنیم. (من چون پنیر ریخته بودم رویش 8 دقیقه هم روی گریل گذاشتم

 

 

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٢٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٦
    پيام هاي ديگران()   لینک