>

+ کوکو سیب زمینی فوری

وقتی مامانی غذا درست می کردند تو خونه کوکو سیب زمینی غذای مورد علاقه من بود. دوست داشتم خالی خالی یا با خیارشورهایی که مامانی خودشون درست کرده بودند می خوردم... با نون دوست نداشتم مزه اش می رفت. واسه اینکه سیر بشم یوهو ممکن بود ٣٠ تا کوکو بخورم. طفلکی مامانم که اون همه کوکو درست می کردند که همه مون سیر بشیم!‌ اولین باری که در زمان مجردی توی اسلو کوکو سیب زمینی پختم توبه کردم! اصلاً به دردسرش نمی ارزید! هی وایسا سرخ کن هی سرخ کن!

مامانم که اومدند اینجا یه بار درست کردند و تواین ۶ ماه من دیگه هیچ موقع سراغش نرفتم. چند شب پیشها در عرض ٢٠ دقیقه من کوکو سیب زمینی پختم و از هیچی کلی بهتر بود!

 

کوکو سیب زمینی ساده رو میشه هم با سیب زمینی خام درست کرد هم با سیب زمینی پخته که به نظر من و پوآن مدل پخته که زحمتش کمی بیشتر ه خوشمزه تر.


توجه: چون من وقت و حوصله اینکه سیب زمینی ها رو بپزم پوست بکنم و داغ داغ رنده کنم نداشتم از یک بسته پوره سیب زمینی آماده استفاده کردم. این بسته ها معمولاً هر دانه اش معادل ٣ تا سیب زمینی متوسط ه و روی جعبه اشون دستور درست کردنش هست. کافیه آب جوش و کمی شیر و کره به اش اضافه کنید و کار تمام است!

مواد لازم:

پوره سیب زمینی خشک ______________________________ ١ بسته

تخم مرغ ___________________________________________ ٢ عدد

زردچوبه ___________________________________________ نصف قاشق چایخوری

زعفران ___________________________________________ نوک قاشق چایخوری

نمک و فلفل و ادویه _________________________________ به میزان لازم

آب و شیر ______________________________________‌برای آماده کردن پوره

طرزتهیه:

پوره رو با سه چهارم مقدار آبی که روی بسته گفته آماده می کنیم لازم نیست کره ای که نوشته تویش بریزید کوکو به اندازه کافی موقع سرخ کردن روغن جذب میکنه. کمی که سرد شد (فقط کمی ) تخم مرغ ها رو تویش می شکنیم ( به نظر من ٢ تا کافی بود اگه موقع سرخ کردن دیدین نمی بندد کوکو یه تخم مرغ اضافه کنید). مخلوط می کنیم. نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم اضافه می کنیم. روغن رو میگذاریم داغ بشه. با قاشق یا با قالب (فلافل یا کوکو) توی ماهیتابه دونه دونه سرخ می کنیم. توجه کنید روغن به اندازه کافی داغ باشه خیلی داغ باشه می سوزه ،‌داغ هم نباشه کوکو نمی بندد. حرارت متوسط و روغنش کم نباشه وگرنه دور کوکو می سوزه وسطش خام می مانه. وبعد نوش جان!

 

گورمندجان  اینجا گفته بودند یه قاشق چوبی توی ماهیتابه ای که تویش کوکو سرخ می کنید بذارید که روغنش کف نکنه. و واقعاً کار می کنه. این کار رو هم بکنید که بتونید ببینید درست سرخ شده کوکو یا نه!

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:۱٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٩/٢٧
    پيام هاي ديگران()   لینک