>

+ کیک سیب ساده

من خیلی پای سیب دوست دارم. یعنی اول اول ها که ۴ -۵ سالم بود کیک یزدی رو ترجیح می دادم پای سیب رو سیب هاشو در می آوردم و بقیه اش رو می خوردم ولی نمیدونم یوهو چی شد که از سیب یوهو توی کیک خوشم آمد.

کلاً ترکیب سیب و دارچین و شکر به نظر من ترکیب فوق العاده ایه! یه کیک سیب آمریکایی درست کرده بودم که خوب شد ولی عکسش رو ندارم واسه همین نذاشتمش ولی اینی که می خوام بنویسم فکر می کنم مدل نروژی هاس! اونجا خیلی دیدم. البته به نظر خودم کیک سیب ساده بهترین اسم ه واسش چون ساده ی ساده س!

 


مواد لازم:

برای نون کیک:

آرد __________________________________________ ٢٠٠ گرم

شکر ________________________________________ ٢٠٠ گرم

کره _________________________________________ ٢٠٠ گرم

بکینگ پودر ___________________________________ ١.۵ قاشق چایخوری

تخم مرغ _____________________________________ ٢ عدد درشت *

*: اگه تخم مرغتون ریز یا متوسط بود ٣ تا تخم مرغ استفاده کنید.

برای روی کیک:

سیب _________________________________________ ٣ تا ۴ عدد

شکر __________________________________________ ٢ قاشق غذاخوری

وانیل __________________________________________ ٣ قاشق چایخوری

دارچین _________________________________________ ٢ قاشق چایخوری

طرزتهیه:

اول کره رو که به دمای اتاق رسیده با شکر می زنیم تا کاملاً‌ مخلوط یکدست و تقریباً سفید رنگی بدست بیاد. تخم مرغ ها رو دانه دانه توی مخلوط میشکنیم و به هم می زنیم. مواد خشک (آرد و بکینگ پودر)رو جداگانه باهم مخلوط می کنیم. و کم کم به مایه اضافه می کنیم. (مایه باید مثل کیک کره ای کمی سفت باشه).

ته قالب (کمربندی) با اندازه ٢۴ سانتی متر کاغذ قنادی می گذاریم. و مایه کیک رو رویش یکدست پهن می کنیم.

برای روی کیک :

سیب ها رو کاملاً‌پوست می گیریم ۴ قاچ می کنیم. دم و تخم هاش رو در می آوریم و از مقطع طولی هر قاچ برش می دهیم و هر قاچ  رو تقریباً‌٢ تا ٣ پره می کنیم (بستگی به اندازه سیب تون داره خلاصه ورقه ورقه می کنیم).

از مرکز قالب کیک روی مایه شروع می کنیم و شعاعی سیب ها رو می چینیم.

 

بعد وانیل رو روی سیب ها می پاشیم بعد دارچین و بعد هم شکر (ترجیحاً‌دانه درشت).

کیک رو توی فر با حرارت ١٨٠ تا ٢٠٠ درجه به مدت ۵٠ تا ۶٠ دقیقه می پزیم.

بعد می گذاریم کاملاً‌خنک بشه با چاقوی تیزی از لبه های قالب جدا می کنیمش. و آروم کاغذ شیرینی رو از ریزش جدا می کنیم و توی ظرف مناسب سرو می کنیم.

اگه می خواید به مدت طولانی (٢ -٣ روز) تو یخچال بذارین حتماً‌تو ظرف در بسته بذارین وگرنه خشک میشه. می تونید برای نگهداری طولانی تر توی فریزر نگه داری کنید.

 

منبع

نویسنده : کویریات ; ساعت ۳:۳٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٩/٢۱
    پيام هاي ديگران()   لینک