>

+ لازانیا با مرغ

حکایت از اونجا شروع شد که این همسایه پاکستانی ما گفت تو بلدی لازانیا درست کنی!؟! من هم که این غذا یکی از افتخاراتم ه و می تونم در انواع متنوعی درستش کنم با اعتماد به نفس گفتم آره. گفت به من هم یاد بده.

خوب سس های مختلفی میشه واسه بین برگه های لازانیا درست کرد که طعم هاشون کاملاً‌متفاوت باشه و مایه بین برگه ها می تونه کاملاً‌ گیاهی باشه ( مثلاً با قارچ و سبزیجاتی از این دست)‌یا با سوسیس کالباس ولی گونه بسیار رایج اون با گوشت چرخ کرده است. ولی این همسایه جان ما گوشت و ماهی دوست نداره. واسه همین به جای همه چی تو همه غذاها فقط مرغ می ریزه!‌ گفت میشه لازانیا رو با مرغ درست کنیم؟‌ من هم که به نظرم همیشه همه چیز میشه گفتم آره. و اینهم حاصل کار.

 


موادلازم برای چهار نفر:

سینه مرغ ___________________________________________ ١ عدد کامل

پیاز متوسط __________________________________________ ٣ عدد

رب گوجه فرنگی ______________________________________ ٢ قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده _______________________________________ ٢٠٠ گرم

فلفل دلمه ای خرد شده (نگینی)___________________________ ٢ عدد

آرد سفید __________________________________________ ۶ قاشق غذاخوری

کره ______________________________________________ ٧۵ گرم

شیر _____________________________________________ حدود نیم لیتر

آبلیمو ___________________________________________ به میزان لازم

ادویه (زردچوبه ، کاری ،‌ چیلی و فلفل)‌___________________‌به میزان دلخواه

لازانیا ___________________________________________ ١ بسته (مناسب ۴ نفر)

پنیر پیتزا ________________________________________ ۴٠٠ گرم

در مورد پنیر من ترجیح میدهم ٢٠٠ گرم موزارلا رنده شده و ٢٠٠ گرم گودای جوان (مثلاً‌۴ هفته ای) رو قاطی کنم. این به خودتون و طعم پنیری که می پسندید داره.

طرزتهیه:

مرغ رو با یکی از پیازها و احیاناً‌ دو حبه سیر میگذاریم بپزه. وقتی تقریباً‌ پخت ( نه که دیگه منهدم بشه به نظر من توی فشار یه اتمسفر ٢٠ دقیقه کافیه!‌) بعدش ٢تا پیاز دیگه رو سرخ می کنیم گوشت مرغی که پخته ریش ریش می کنیم و توی پیاز تفت می دهیم فلفل دلمه ای و قارچ هم تویش می ریزیم و تفت می دهیم. رب گوجه فرنگی رو با آبلیمو کمی رقیق می کنیم و توی مخلوط می ریزیم. نمک و فلفل و ادویه رو اضافه می کنیم.

سس سفید رو به این ترنیب درست می کنیم که جداگانه توی شیرجوش نچسبی کره رو آب می کنیم. آرد رو تویش تفت می دهیم و شیر رو اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا غلیظ و یکدست بشه. از روی شعله برمی داریم ( سس سفید واسه لازانیا خوبه کمی غلیظ تر از حالت معمول باشه).

کمی روغن در حد دو سه قطره کف ظرف مناسبی می ریزیم و با دستمال یا قلمو کف ظرف رو چرب می کنیم. برگه های لازانیا رو می چینیم کمی سس سفید روی آنها می مالیم از مخلوط مرغ و ... یه لایه اضافه می کنیم کمی از پنیر گودا رویش می پاشیم.

دوباره یه لایه دیگه لازانیا،‌سس سفید و مخلوط مرغ... کار رو ادامه می دهیم و لایه آخر رو که گذاشتیم من معمولاً خوشم می آد در حد دو قاشق آبلیمو روی کل مواد بدهم و بعد روی مواد رو با پنیر می پوشانیم. ترجیح من اینه که بین لایه ها رو پنیر گودا بریزم و روی مواد پنیر موزارلا و کمی گودا.روی کلش رو کمی پودر آویشن می پاشیم.

روی حرارت ٢٠٠ درجه به مدت ٣٠ تا ۴٠ دقیقه می پزیم. و بعد نوش جان

 

!:‌ مامانم و خیلی های دیگه ترجیح می دهند که برگه های لازانیا رو اول کمی توی آب بجوش نرم کنند و بعد توی ظرف بچینند. ولی من معمولاً این کار رو نمی کنم چون لازم نیست و نکردنش باعث میشه غذا سریع تر آماده بشه.اصلاً هم نگران نباشین لازانیاتون خشک نمیشه.

!!:‌اگه ظرفتون مثلاً گرد ه و ورقه لازانیای گرد گیر نیاوردید می تونید با انداختن برگه ها توی آب جوش یا گرفتنشون زیر آب داغ کمی نرمشون کنید و با قیچی دقیق و صاف ببریدشون تا شکل مرتبی داشته باشند.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱۱:٥٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٩/۱٧
    پيام هاي ديگران()   لینک