>

+ گراتن هشت الهفت

نمی دونم اسم این غذا چی باید می بود پوآن می گفت گراتن ه. و خوب خیلی هم بی ربط نیست ولی خوب راستیاتش خیلی هم مربوط نیست.

یه روزی که ما همین مواد رو تو خونه داشتیم و من خیلی هم وقت نداشتم پختمش! چیزهای دیگه ای مثل پنیرگودا و فلفل دلمه ایشم ... می تونه خیلی خوشمزه ترش کنه اینکه من ننوشتم واسه این بوده که نداشتم

,


مواد لازم برای دو نفر:

گوشت قیمه ای ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ عدد

آرد ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ عدد

سیب زمینی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ تا ۲ عدد (متوسط)

تخم مرغ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ عدد

قارچ تازه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱۰۰ گرم

آبلیمو ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌به میزان دلخواه

طرزتهیه:

پیاز رو نگینی خرد می کنیم توی روغن کمی سرخ می کنیم وقتی پیازها کمی سبک شد زردچوبه می زنیم و بعد گوشت رو تویش سرخ می کنیم. با دو تا سه لیوان آب می گذاریم گوشت کاملاْ‌بپزد و آبش جمع بشه. آرد رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سس غلیظی بدست بیاد.

توی ظرف مناسب فر کمی روغن زیتون می ریزیم. سیب زمینی و گوجه فرنگی و قارچ رو ورقه های خیلی نازک می کنیم. یه ورقه سیب زمینی می چینیم بعد یه ورقه گوجه فرنگی بعد قارچ و مقداری از گوشت نمک و سبزیجات خشک و ادویه اضافه می کنیم دوباره سیب زمینی گوجه فرنگی قارچ و گوشت و ادویه... مقداری آبلیمو روی کل مواد می ریزیم.

در آخر دو تا تخم مرغ رو می زنیم و روی مواد می دهیم. ظرف رو توی فر می گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد تا سیب زمینی ها حالت برشته پیداکنه.

بعد با نان پیتا سرو می کنیم!

 

,

نویسنده : کویریات ; ساعت ۸:٠۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٩/۱۳
    پيام هاي ديگران()   لینک