>

+ سوفله پنیر

توی کتاب فرانسه ما یه درسی بود که سوفله پنیر رو نوشته بود اون درسی که باید مقدار ها رو یاد می گرفتیم و اینها و خلاصه همین کافی بود که من سرکلاس گرسنه ام بشه و بیام خونه بپزم ببینم چی چی هست!


مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر)

سس سفید ________________________________________ 2پیمانه

پنیر گودا یا گرویر ____________________________________ 200 گرم

زرده تخم مرغ ______________________________________ 4 عدد

سفیده تخم مرغ ______________________________________ 6 عدد

طرزتهیه:

سس سفید رو تهیه میکنیم و می ذاریم گرم بماند. زرده تخم مرغ رو می زنیم تا سفت و سفید بشه. و با سس سفید مخلوط می کنیم. پنیر گودا رو رنده می کنیم و مقداری ( حدود 2 قاشق غذاخوری ازش بر می داریم) و بقیه رو با زرده تخم مرغ و سس سفید مخلوط میکنیم. سفیده تخم مرغ رو جداگانه اونقدر می زنیم تا کاملاً سفت بشه. بعد بقیه مواد رو با سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم مواد رو زیاد نمی زنیم چون باعت میشه پف سوفله بخوابد.  سوفله رو به مدت 1 ساعت روی حرارت 175 درجه سانتی گراد طبخ می کنیم. (من از فرم پنکه داره و حرارت رو 160 درجه گذاشتم. ولی اگر فرتان بدون پنکه است بهتر سوفله ها رو کلاً به روش بن ماری طبخ کنید)

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٢٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٦
    پيام هاي ديگران()   لینک