>

+ نوعی خوراک با مرغ و پوره سیب زمینی

می خواستم غذای خوبی درست کنم به مناسبت خوبی! ولی هم سرماخورده و بی حال بودم همینم که کم وقت داشتم. این غذا شبیه پای چوپان ممکنه بنظر برسه ولی از نظر مزه خیلی به اون بی ربطه! همه محتویات این غذا به طور شدیدی وابسته بوده به چیزهایی که ما اون روز تو خونه داشتیم و بدیهی است که میشه هر ماده ی خوشمزه ای تویش ریخت بدون اینکه هدف متزلزل بشه که همانا لذت بردن از یه غذای خوشمزه است در اسرع وقت!

 

 


مواد لازم برای دوتا سه نفر:

سینه مرغ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ عدد کامل

پیاز متوسط ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ عدد

فلفل دلمه ای خرد شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ فنجان

قارچ خرد شده ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۰۰ گرم

آرد سفید ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ قاشق غذا خوری

آب پرتقال ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نصف لیوان

سیب زمینی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ تا ۳ عدد متوسط

کره ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ۱۲۵ گرم

آویشن و رزماری و زنجفیل ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مجموعاْ یک قاشق مرباخوری

پنیر پیتزا (پنیر گودای رنده شده) ــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل و ادویه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها رو پوست می کنیم و خرد می کنیم (مکعب های درشت ) و می گذاریم بپزد.

مرغ رو جداگانه با یکی از پیازها می گذاریم بپزد. ولی زیاد له نشود. (حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کافیست به نظر من).

۷۵ گرم از کره رو توی شیرجوش یا تابه گودی آب می کنیم و فلفل دلمه ای و قارچ رو توی آن تفت می دهیم. آرد (یا آرد ذرت) رو بهش اضافه می کنیم. و کنار می گذاریم

وقتی مرغ پخت با چاقوی خیلی تیز مکعبی خرد می کنیمش (اگر چاقو تیزنباشه مرغ ریش ریش می شه). اون یکی پیاز رو نگینی خرد می کنیم و توی روغن سرخ می کنیم. مرغ ها رو تویش می ریزیم و آویشن و رزماری و زنجفیل رو اضافه می کنیم. مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. آب پرتقال رو تویش می ریزیم و می گذاریم مخلوط غلیظی بدست بیاید.

وقتی سیب زمینی ها پخت آب اضافی اش رو خالی می کنیم و با ۲۵ گرم کره و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.و با چنگال له می کنیم تا کاملاْ‌ پوره شود.

ظرف پیرکس مناسبی رو که توی فر میشه گذاشت برمی داریم و مخلوط مرغ و... توی ظرف می ریزیم رویش رو صاف می کنیم.

پوره سیب زمینی رو روی مرغ می ریزیم و رویش رو صاف می کنیم یا شکلی های عجیب غریب با چاقو و چنگال رویش درست می کنیم. ۲۵ گرم کره باقی مانده رو ریز می کنیم و رویش می پاشیم روی کل مواد رو با پنیر می پوشانیم.

توی فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طبخ می کنیم و توی همون ظرف سرو می کنیم. (پیشنهاد من با سس خردل و کاری ه ).

نویسنده : کویریات ; ساعت ۳:٥٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/٢٤
    پيام هاي ديگران()   لینک