>

+ پودینگ گوشت

اولین غذایی که من تنهای تنها تو خونه مامانم اینها درست کردم پودینگ گوشت بود. تا قبلش با خواهرام سالاد الویه و سالاد ماکارونی و چیزهایی از این دست زیاد درست کرده بودم. ولی اینکه تنهایی غذای واقعی که گوشت هم داشته باشه پودینگ گوشت بود!


مواد لازم برای ۴ چهار نفر:

گوشت چرخ کرده _________________________________ ۷۵۰ گرم

آرد نان __________________________________________ ۱ پیمانه

شیر ____________________________________________ ۲ پیمانه

پیاز سرخ شده ____________________________________ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده __________________________________ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

تخم مرغ _________________________________________ ۳ تا ۴ عدد

سس گوجه فرنگی _________________________________۲ پیمانه

قارچ ___________________________________________ ۲۵۰ گرم

بکینگ پودر ______________________________________ ۱ قاشق مرباخوری

طرزتهیه:
آرد نان ( نان خشک کوبیده) رو توی شیر حل می کنیم و بعد جعفری خرد شده و بکینگ پودر و نمک و فلفل و پیاز داغ رو اضافه می کنیم. زده تخم مرغ رو جداگانه خوب می زنیم و گوشت چرخ کرده رو با آن مخلوط می کنیم و به مایع اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. و به گوشت ادویه (پودر سیر، دارچین، کاری،...) اضافه میکنم و مواد رو خوب مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب می زنیم تا سفت بشه و از همزن نریزه. سپس سفیده تخم مرغ رو هم به مواد اضافه می کنیم. کف قالب رو کاغذ قنادی می گذاریم ( اگر در دسترس نبود با روغن چرب می کنیم و آرد نان می پاشیم) مایع رو تو قالب می ریزیم و رویش رو با پشت قاشق صاف می کنیم.

قالب رو توی فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم و به روش بن ماری طبخ می کنیم.  بعد می تونیم در صورت امکان به مدت ۱۰ دقیقه روی غذا رو گریل کنیم.

برای روی پودینگ می تونیم سس گوجه فرنگی گرم با قارچ سرخ شده آماده کنیم و همراه غذا سرو کنیم.

روش تهیه سس گوجه فرنگی:

رب گوجه فرنگی رو با آب جوش رقیق می کنیم تا به غلظت ماست برسه قارچ خرد شده تفت داده شده رو تویش می ریزیم و مقداری آبلیمو و نمک و فلفل و ادویه بهش اضافه می کنیم و می ذاریم یکی دو جوش بزنه.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٧:٠٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/٢۱
    پيام هاي ديگران()   لینک