>

+ سوفله قارچ

اینم مثل سوفله های دیگه یه غذا واسه کنار غذاس تو مهمونی. یا یه شام ساده واسه خود آدم!

من خوشم می آد اگه آدم حوصله داشته باشه و کاسه های یک نفره که میشه گذاشت توی فر واسه مهمون ها تک نفری درست کنه بذاره کنار ه بشقاب. کوچولو کوچولو پف می کنند خوشگل ه تو سفره به نظر من!


برای دو تا سه نفر:

قارچ خرد شده ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۵۰ گرم

آرد ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۴ قاشق سوپخوری

شیر ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ لیوان

تخم مرغ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۳ عدد

کره ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۷۵ گرم

نمک و فلفل و ادویه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

پنیر پیتزای رنده شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

کره رو توی شیر جوش بزرگ یا ماهی تابه گودی آب می کنیم قارچ ها رو تویش می ریزیم و تفت می دهیم. آرد رو قاشق قاشق اضافه می کنیم. و هم می زنیم. شیر و هم کم کم اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم که آرد گلوله نشه. وقتی غلیظ شد زرده تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه می کنیم. و به هم می زنیم. مخلوط غلیظ بدست آمده رو از روی حرارت برمی داریم و میگذاریم گرم بمانه (نمک و فلفل و ادویه اش رو اندازه می کنیم). سفیده تخم مرغ ها رو می زنیم تا سفت و سفید بشه مخلوط قارچ رو با سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و کمی پنیر می تونیم داخل مخلوط بریزیم و  در ظرف مناسبی می ریزیم. روی کل مواد رو با پنیر می پوشانیم. توی فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه می پزیم تا کاملاْ‌ پف کند و بالا بیاید و وسطش هم ببندد.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٦:۳٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/۱٧
    پيام هاي ديگران()   لینک