>

+ خوراک لوبیا سبز

تو خونه ما این غذا یه غذای معمولی بود. روزهایی که مامانم کلی کار داشتند و نمی رسیدند زیاد رو غذا وقت بذارند خوراک لوبیا یه گزینه خوب بود.توی آرام پز میشه همه چی اش رو ریخت و رفت سر کار! واسه همین واسه آدم های شاغل چیز خوبیه!

من از بچگی لوبیا سبز رو گنده دوست نداشتم. ولی لوبیای این خوراک باید به اندازه ١.۵ تا ۲ سانتی خرد شده باشه. من ترجیح میدم خیلی ریز کنمش که نبینم!


مواد لازم برای دو نفر:

لوبیا سبز خرد شده (اندازه  کمی بزرگتر از بند انگشت)__________ ۲۰۰ گرم

گوشت خورشتی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۵۰ گرم

یا مرغ ( به جای گوشت) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۳ تکه

پیاز متوسط ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ عدد

سیب زمینی متوسط ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ تا ۲ عدد

هویج متوسط ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ عدد

قارچ (‌در صورت تمایل) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ قاشق غذا خوری

نمک فلفل و زرد چوبه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌به میزان لازم

آبلیمو _____________________________________________ به میزان دلخواه

طرزتهیه:

پیاز رو ریز خرد میکنیم و توی روغن سرخ می کنیم.زرد چوبه می زنیم. گوشت یا مرغ رو توی آن می ریزیم و مقداری (حدود ۲ لیوان آب می ریزیم). سیب زمینی ها رو مکعبی خرد می کنیم. هویج رو هم حلقه حلقه می کنیم.وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا سبز رو توی گوشت می ریزیم. غذا باید تمام مدت ریز ریز بجوشه. وقتی لوبیا سبز ها کمی پخت هویج رو اضافه می کنیم. ۲۰ دقیقه مونده به آخر کار سیب زمینی رو هم می ریزیم قارچ رو هم همین طور. اگر قارچ ها درشت بود می تونید خرد کنید.

بعد رب گوجه فرنگی  هم اضافه می کنیم و می گذاریم غذا چند جوش بزند. ترشی غذا رو اندازه می کنیم (‌من آبلیمو رو ترجیح می دهم. آبغوره و آب نارنج هم گزینه های خوبی هستند). (مامانم گاهی غوره تازه می ریختند که من دوست ندارم ولی خیلی ها دوست دارند).

این غذا رو میشه با برنج سفید یا با نون سرو کرد.

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٧:٠٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/۱٥
    پيام هاي ديگران()   لینک