>

+ شنیتسل مرغ

یه بشقاب گنده یه مرغ پهن شده تو کل بشقاب که رویش لیمو ترش بریزی و بخوری.

تو رستوران های ایران همیشه اینجوری بود. یه شنیتسل های خیلی گنده.

مامان م قبل اینکه شنیتسل رو درست کنند معمولاً‌ مرغ رو نیم پز می کردند (در حد 15 دقیقه می پختند)خصوصاً‌موقعی که ران مرغ بود. راحت تر استخون هاش کشیده بشه. و یه جوری که یه استخونش هم بمانه مثل دسته واسش! ولی من هیچ موقع حوصله این کار رو ندارم و اصلاً‌ هیچ موقع ران مرغ رو شنیتسل نمی کنم و از اونجایی که اینجا تنبل خونه است و من تنبل این شنیتسل رو تو ٢٠ دقیقه درست می کنم!

توضیحات اضافی: شنیتسل به زبون آلمانی یعنی کتلت Cutlet! و به طور سنتی غذای اتریشی هستش.(منبع این حرفم: اینجا)


مواد لازم برای دونفر:

سینه مرغ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ۱عدد(۲تا فیله)

تخم مرغ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ عدد

آرد سوخاری ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مقداری

روغن ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ برای سرخ کردن

نمک و فلفل و ادویه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌ به میزان لازم

طرزتهیه:

سینه مرغ رو که پوستش رو قبلاْ‌ کندیدم نصف می کنیم روی تخته آشپزخونه می گذاریم رویش نمک و فلفل آسیاب می کنیم (من منظورم از این نمک پاش هایی که که خودش خردکن داره و نمک دریا رو همون موقع آسیاب می کنه می ریزه اگه ندارین یه کم نمک و فلفل بپاشید رویش) و با پشت چاقو بکوبیدش (البته اگه بیفتک کوب دارین فبهالمراد من ندارم!!) اگر  با پشت چاقو این کار رو می کنید جهت چاقو رو مدارم عوض کنید. جوری ضربه بزنید که بافت مرغ منهدم نشه! خلاصه مرغ رو از اون یکی طرفش کنید دوباره نمک و فلفل و دوباره کوبیدن. تا نرم و نازک بشه. (قطرش بشه ۷ میلی متر تا ۱ سانت).

بعد تخم مرغ ها رو توی ظرف گود و پهنی بریزید و با چنگال بزنید.

توجه: من معمولاْ‌ اینجای کار مرغ رو می خوابوندم تو تخم مرغ ولی از خاله خانم یاد گرفتم اول یه دور آرد سوخاری بعد...

مرغ رو بیاندازید توی تخم مرغ. تا همه جاش کاملاْ‌ آغشته بشه به تخم مرغ. بعد درش بیاورید بیاندازیدش تو آرد سوخاری.

توجه کنید من اینجا آرد سوخاری با ادویه داشتم و خودش فلفل و کاری و ... داشت همه چی اگر از آرد نان یا آرد سوخاری ساده استفاده می کنید مقداری ادویه دلخواه مثل کاری و فلفل قرمز و کمی نمک و ... به اش اضافه کنید.

وقتی همه جایش آردی شد توی روغنی که داغ شده سرخ کنید.

!: روغن حسابی باید داغ باشه.

!!:‌ماهی تابه به اندازه مرغ تان بزرگ باشه.

!!!:‌مقدار تخم مرغ ۲ تا کمی زیاد ه واسه ۲ تا تیکه مرغ ولی اگه کمتر باشه نمیشه کامل مرغ تویش بغلطه. من ترجیح میدم تخم مرغم زیاد بیاد و بعد تویش باقی مانده آرد سوخاری رو می ریزیم و توی ماهیتابه مثل پنکیک سرخ می کنم. گاهی هم لاش قارچ می ریزیم و لوله اش می کنم. خلاصه به نظر من تخم مرغش زیاد بیاد بهتره تا اینکه کم باشه!

دورش رو با لیمو ترش جعفری قارچ و هر سبزی که دوست دارین تزیین کنید!

نویسنده : کویریات ; ساعت ٤:٤٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/۱۳
    پيام هاي ديگران()   لینک