>

+ بیف استروگانف

من خیلی بیف استروگانف دوست دارم. مامانم می گفتند غذای بی برکتی ه! و همیشه به عنوان غذای دوم و سوم و چهارم درست می کردند موقعی که مهمون داشتیم. ولی من همیشه فکر می کردم اگه به من باشه یه عالم درست می کنم که سیربشم!

یه خاطره دیگه هم دارم که دوستش می دارم. از اولین بارهای سالهای اول دوستیم با بنفشه بود یه روز رفتم خونه شون و نهار بیف استروگانف داشتند. مامان بنفشه همه چیز رو از قبل آماده کرده بودند و فقط ما سیب زمینی ها رو سرخ کردیم و دو نفری خوردیم ( بقیه سر کار بودند). و اون بیف استروگانف به من خیلی مزه داد! به یاد همه اون روزها و لحظه های خوبخیال باطل


مواد لازم برای دو نفر:

گوشت بریده شده به صورت نواری ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۴۰۰ گرم

آرد ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ تا ۲ عدد

قارچ خردشده در صورت تمایل ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای خرد شده در صورت تمایل  ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ فنجان

پیاز متوسط ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ تا ۲ عدد

روغن ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

خامه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱۵۰ میلی لیتر

نکته: گوشت ها به سطح مقطع نیم سانت در نیم سانت به طول ۲.۵ سانت باشند.

طرز تهیه:

توی روغن پیاز داغ درست می کنیم و زردچوبه می زنیم گوشت رو تویش سرخ می کنیم.

حدود ۲ لیوان آب می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزه (با حرارت ملایم) و آبش جمع بشه. وقتی کاملاْ‌  آبش غلیظ شد و پخت ۱ قاشق آرد رو اضافه می کنیم  و هم می زنیم. ( در طول مدتی که گوشت داره می پزه دقت کنید که اگه آبش تموم شد کم کم آب بریزد. گوشت نباید له بشه).

اگر دوست دارید قارچ و فلفل دلمه ای هم بریزیدهرکدام رو توی کره تفت بدهید و توی گوشت بریزید.

جداگانه سیب زمینی ها رو خلال هایی اندازه چوب کبریت می کنیم.(کاملاْ‌ خشک می کنیم) و توی روغن فراوان داغ داغ سرخ می کنیم. و توی آبکش می ریزیم که روغن اضافه ی اون گرفته بشه.

مخلوط گوشت رو از روی حرارت برمی داریم و حدود ۱۰۰ گرم از خامه رو تویش می ریزیم و هم می زنیم. توی ظرف می کشیم دورش سیب زمینی می ریزیم و با بقیه خامه تزیین می کنیم.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٩:۳٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/٩
    پيام هاي ديگران()   لینک