>

+ املت کرفس

من خورشت کرفس دوست ندارم. از کرفسی که معلوم باشه جایی خوشم نمی آد. همیشه به مامانم می گفتم نمیشه تو خورشت کرفس کرفس نریخت یا اگه می ریزید چرخش کنید. مامانم می گفتند نمیشه.

املت کرفس رو از خودم درآوردم که یه چیزی بشه با کرفس که کرفسش معلوم نباشه!

 


مواد لازم برای دو نفر:

ساقه کرفس ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌۳ تا ۴ عدد

گوجه فرنگی پوره شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ تا ۳ عدد

تخم مرغ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌ ۳ عدد

آرد ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

شیر ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

روغن ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کرفس ها رو توی خرد کن خرد می کنیم. اگر خرد کن در دسترس نداشتید می تونید با ساتور (ساطور ؟) کاملاْ‌ ساتوری کنید.

بعد توی ماهیتابه روغن می ریزیم و کرفس ها رو تویش تفت می دهیم. وقتی کرفس ها کمی سرخ شد گوجه فرنگی پوره شده یا خردشده رو بهش اضافه می کنیم. و میگذاریم کمی آبش جمع بشه.

آرد رو داخل شیر حل می کنیم و تخم مرغ ها رو تویش می شکنیم و می زنیم تا یکدست بشه. نمک و فلفل هم به اش اضافه می کنیم. این مخلوط رو کم کم داخل مخلوط کرفس و گوجه فرنگی می ریزیم و هم می زنیم تا کاملاْ‌ ببندد. اگر دوست دارشته باشید می تونید مقداری از تخم مرغ ها رو نگه دارید و وقتی بقیه تخم مرغ هایی که ریختید بست باقی تخم مرغ ها رو روی مخلوط بزیزید و درب ماهیتابه رو ببندید که رویش کاملاْ‌ ببندد و قیافه املتتون هم خوشگل تر بشه. اگه نه هم که همه رو با هم هم بزنید و بعد بخورید نیشخند

نویسنده : کویریات ; ساعت ٦:٥٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/٧
    پيام هاي ديگران()   لینک