>

+ خورشت هویج

من این غذا رو از بنفشه خوبم یاد گرفتم. یه شب از شب های ماه رمضون گذشته.

فکر می کنم اصلیت غذا ماله آذربایجان باشه (آذربایجان ایران). من هیچ وقت ندیده بودم مامانم درست کنند. ولی خورشت خوب و خوشمزه ایه واسه کسایی هم که مثل من غذاهای یه ذره شیرین دوست دارند خیلی هم عالی ه!


مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:

گوشت خورشتی یا مرغ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۳۰۰ گرم

هویج ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۴۵۰ گرم

پیاز متوسط ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ تا ۳ عدد

زعفران دم کرده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ استکان

آبلیمو ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

شکر (در صورت تمایل )ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ قاشق غذاخوری

آلو بخارا ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۸-۹ عدد

ادویه (دارچین زنجفیل جوزهندی...) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

طرزتهیه:

پیاز ها رو خرد می کنیم و توی قابلمه پیاز داغ درست می کنیم. به اش زردچوبه می زنیم. بعد گوشت رو می ریزیم تویش تا سرخ بشه. ۲ لیوان آب می ریزیم می ذاریم بپزه.

آلو ها رو توی آب سرد خیس می کنیم.

بعد هویج ها رو خلال می کنیم. (باریک و به طول ۲.۵ سانت تقریباْ).  با مقداری روغن تفت می دهیم. خیلی هم نزنید که هویج ها خرد نشه.

وقتی گوشت تقریباْ‌ پخت هویج و زعفران رو توی آن می ریزیم. نمک و فلفل و ادویه اه اش اضافه می کنیم. (بهتر از از چوب دارچین استفاده کنیم که رنگ خورشت تیره نشه و در آخر کار اون رو دور می ریزیم.) می گذاریم خورشت کاملاْ‌جا بیفته. ۱۵ دقیقه مانده به سرو آبلیمو و شکر رو به خورشت اضافه می کنیم و همچنین آلو ها رو و میگذاریم آروم بجوشه.

خورشت رو با برنج سفید سرو می کنیم.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۸:۳۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٧/۸/٦
    پيام هاي ديگران()   لینک