>

+ آش انار

یه شعری بود تو آمادگی بهمون یاد داده بودند که اینجوری شروع می شد:

"یه روز مامان جون ناهار

پخته بود آش انار!

دلم رفته بود براش

رفتم سر دیگ آش..."

من روزی که این شعرو یادمون دادند اومدم تو خونه خوردم و فکر کنم چند روز بعدش اولین باری بود که مامانم آش انار درست کردند! و بعد یه آش معمولی شد تو خونه ما. و مامانم دیگه همیشه اینجوری درست می کردند!

 

 


مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:

لپه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نصف پیمانه

برنج ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یک پیمانه

پیاز متوسط ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یک عدد

سبزی آش (من سبزی خشک داشتم) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یک مشت پر

رب انار  نسبتاْ سفت ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۳ قاشق غذاخوری

گوشت چرخکرده ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۰۰ گرم

جعفری خرد شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ قاشق غذاخوری

نعناع ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ قاشق غذاخوری

روغن ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌ به میزان لازم

طرزتهیه:

توی قابلمه آش پیازداغ درست می کنیم و زردچوبه به اش اضافه می کنیم. لپه رو می ریزیم و یه تفت کوچیک می دهیم. آب می ریزیم و می ذاریم لپه بپزه.

گوشت چرخکرده رو با یه کم نمک و فلفل و جعفری مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. قلقلی های کوچولو درست می کنیم. و توی ماهیتابه ای می چینیم. یه قاشق روغن توی ماهی تابه می ریزیم. یه تفت می دهیم قلقلی ها رو. ته استکان آب می ریزیم توش می گذاریم بپزه.

وقتی لپه های آش پخته شدند برنج رو می ریزیم و می گذاریم بپزه. در این موقع ها هر موقع لازم بود آب جوشیده می ریزیم تو یش. آب رو بهتر کم کم بریزیم تا یوهو آش خیلی شل نشه. وقتی برنج تقریباْ پخت قلقلی ها رو هم می ریزیم تو آش. می گذاریم چند تا جوش بزند. حدود ۱۵ دقیقه قبل سرو کردن رب انار رو اضافه می کنیم و می گذاریم آش آروم بجوشه.

آش رو توی ظرف مناسبی می کشیم و رویش رو نعناع داغ می دهیم!

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٠:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/۳
    پيام هاي ديگران()   لینک