>

+ کیک با خامه و موز

هدفم از این پست بیشتر چیزهایی ه که به زحمت واسه تزیین کیک یاد گرفتم! کیک هایی که آدم تو خونه می پزه همیشه از بیرون کلی خوشمزه تر میشه (یا حداقل بیشتر وقت ها) ولی قیافه اش مثل ماله قنادی ها نمیشد! من کلی وردست یه قنادهایی وایسادم و دیدم چی کار می کنند تا فهمیدم چه جوری خامه صاف صاف میشه. این پست واسه اینه که اینها رو بگم


مواد لازم برای ۴ نفر:

کیک ساده اسفنجی ۲۶ سانتی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ عدد

موز ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ عدد

گردو یا فندوق ( خردشده ) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ دسی لیتر

خامه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۰.۵ لیتر

شکرــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

آب سیب یا میوه ای که دوست دارین ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌ نصف لیوان

!:‌مقدار خامه یه جورهایی به خودتون بستگی داره. خامه زیادتر رو میشه راحت تر صاف کرد!

!!:‌این آب میوه می تونه آب کمپوت باشه یا یه شربت رقیقی خلاصه. مثلاْ‌اگه دلتون بخواد به جای موز آناناس بریزید می تونید کمپوت آناناس بگیرید و میوه اش رو به جای موز بریزید و آب کمپوت هم به جای آب سیب!

طرزتهیه:

کیک ساده اسفنجی که کاملاْ‌خنک شده رو از مقطع عرضی به دو نیم تقسیم می کنیم و کنار می گذاریم. خامه رو با شکر می زنیم تا فرم بگیره. این به دهن آسون ه ولی خوب دقت کنید. روی سرعت حداکثر همزن یا ماشین آشپزخونه (غذاساز) مدام نگاه کنید وقتی خامه ای که به دیواره ظرف پاشیده میشه دیگه خودش رو ول نمی کنه اون خامه تقریباْ‌ فرم گرفته و ۳۰ ثانیه بعدش آماده اس. بیشتر نزنیدش که کره میشه. کمتر هم باشه نمی تونین باهاش ماسوره بزنید!

کیک رو از مقطعی که بریده شده قاشق قاشق آب میوه رویش بدهید. (اگر آب میوه نداشتین آب قند درست کنید و بدهید روی کیک که نان کیک تر بشه) بعد مقداری خامه روی یکی از قسمت ها بریزید تقریباً یک چهارم کل خامه اتون رو. بعد کمی صافش کنید. میوه هاتو و گردو و فندوق خردشده رو روی کل سطح بپاشید. بعد کمی خامه روی سطح نیمه دوم کیک بمالید و روی این قسمت قرار دهید.

بعد خامه رو کم کم روی کیک و دیواره های کیک بریزید و صاف کنید. و دوباره... تا حدود یک چهارم خامه باقی بماند. در این مرحله باید کل سطح کیک پوشیده شده از خامه باشه. حالا با چاقو یا اون وسیله های صافی که واسه صاف کردن خامه است مقداری خامه بردارید و روی کیک بمالید. چاقو رو زیر آب جوش بگیرید که چربی اش کاملاْ‌ پاک بشه و داغ بشه. سریع با دستمال خشک کنید و یک دور روی کیک بکشید. همه منافذ خامه بسته میشه و خامه روی کیک صاف صاف میشه. اگه لازم شد با آب جوش کار رو تکرار کنید. دقت کنید هر بار چاقو رو بشویید و فقط یک دور روی خامه بکشید.

من نمی خواستم خامه رو ماسوره بزنم واسه همین کل خامه رو واسه روی کیک و لای کیک مصرف کردم. ولی می تونید خامه رو رنگی کنید و ماسوره بزنید... یا به شکل دلخواه رویش رو تزیین کنید.

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱:٥٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/٢
    پيام هاي ديگران()   لینک