>

+ گراتن ماهی با ماکارونی

حکایت این غذا ماهی خور کردن کسایی بود که ماهی دوست ندارند!چشمک خودم از خودم درست کردم و هیچ موقع جایی ندیدم دستورش رو. ولی فکر می کنم چیز موجودیه و اختراعی نیست. و کلاً از اونجایی که گراتن ها ماله فرانسه اند احتمال فرانسوی بودن این غذا می رود!


مواد لازم
فیله ماهی آزاد (یا هر ماهی دلخواه بدون تیغ ) __________________________ 400 گرم

ماکارونی ______________________________________________________ 400 گرم

قارچ تازه ورقه شده_______________________________________________ 200 گرم

فلفل دلمه ای خرد شده ____________________________________________ 1 عدد

پنیر گودا رنده شده ( یا پنیر پیتزا) ______________________________________ 200 گرم

ادویه کاری_______________________________________________ یه قاشق مرباخوری

نوعی سس دلخواه (چیلی شیرین ، گوجه فرنگی ، خامه ترش و سیر ، کاری ...) ______ به میزان دلخواه

آبلمیمو ___________________________________________________ به میزان دلخواه

روغن جهت سرخ کردن ___________________________________________ به میزان لازم

طرزتهیه:


ابتدا ماهی رو مکعبی خردمی کنیم و در روغن داغ به مدت کوتاه سرخ می کنیم و ادویه کاری و نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. ماکارونی رو جداگانه در آب در حال جوشیدن می ریزیم تا کمی نرم شود و سپس آن را آبکش می کنیم. ظرفی مناسب فر برمی داریم و ته آن رابا روغن چرب می کنیم. یک لایه ماکارونی در ظرف می ریزیم و سپس یک لایه ماهی روی آن می ریزیم. لایه ای قارچ و فلفل دلمه ای و سس و دوباره ماکارونی. کار را تا جایی که مواد تمام بشوند ادامه می دهیم و روی همه مواد رو با پنیر می پوشانیم

و در حرارت180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا روی گراتن طلایی شود.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱۱:٥۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱۱
    پيام هاي ديگران()   لینک