>

+ خمیر پیتزا

این خمیری که اینجا می خوام بنویسم یه جور از هزار جور خمیر پیتزاهایی ه که تاحالا درست کردم و خوب خیلی از مدل ها هم واقعاً خوب بوده و جواب داده... ولی خوب این رو من خیلی امتحان کردم و خوب بوده همیشه.

اینم از میتراخانم تو نروژ یاد گرفته بودم


مواد لازم برای تهیه یه خمیر!

آرد سفید ________________________________________ 15 دسی لیتر (6 لیوان)

مایه خمیر __________________________________________ 50 گرم

شیر _____________________________________________ 2 لیوان

کره _______________________________________________ 75 گرم

شکر _____________________________________________ 1 قاشق غذاخوری

نمک _____________________________________________ 1 قاشق چای خوری

طرزتهیه:

کره رو آب می کنیم روی حرارت خیلی کم (37 درجه ) شیر رو تویش حل می کنیم  شکر رو تویش آب می کنیم. بعد همه مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم (نمک و مایه خمیر و آرد) و کم کم توی مخلوط شیر و کره می ریزیم. اگر غذا ساز دارین که خوب می توی اون خمیر رو درست کنید تا یکدست بشه در غیر این صورت حدود 10 تا 20 دقیقه خمیر رو ورز بدهید تا کاملاً یکدست بشه. بعد رویش رو بپوشانید و بگذارید 45 تا 60 دقیقه بمانه و ور بیاد.

!: من مایه خمیر خشک استفاده می کنم در صورتی که ماله شما مایع بود به شیر و کره اضافه کنید. و بعد آرد رو بریزید.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱:۳٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/٢٦
تگ ها: خمیرها
    پيام هاي ديگران()   لینک