>

+ کالزونه موزارلا

کالزونه یا به قولی پیتزای بسته خیلی آسون ه و خوب هر چی رو پیتزا داره می شه تو کالزونه هم ریخت. اینجا کالزونه موزارلا رو می خوام بنویسم به یاد همه کالزونه های موزارلای مغازه bit توی ایستگاه قطار (اسلو اس! ) که به خاطر بوی خوب نونش هر دفعه دلم می خواست و می خریدم!


موادلازم برای 6 تا 8 عدد کالزونه

خمیر پیتزا

مواد لازم برای داخل کالزونه ها:

پنیر موزارلا _____________________________________________ 4*125 گرم

پیستوی سبز (پیستوی ریحان)______________________________ 4 قاشق مرباخوری

پیستوی قرمز (ریحان و گوجه فرنگی) _________________________ به میزان دلخواه

پیاز متوسط ___________________________________________ 2 عدد

گوجه فرنگی خرد شده و آب گوجه فرنگی _____________________ 1 قوطی

آویشن _______________________________________________ مقداری

نمک و فلفل ___________________________________________ به میزان لازم

پنیر پیتزای رنده شده (در صورت تمایل) _____________________حدود 150 تا 200 گرم

 !: اگر پیستوی آماده در اختیار ندارید می تونید دستورش رو اینجا از وبلوگ ماری ببینید.

!!: منظورم از گوجه فرنگی خرد شده کنسرو گوجه خرد شده بوده ولی اگر در دسترس نیست می تونید 3 تا گوجه فرنگی رو خرد کنید و یکی دو تا گوجه رو هم پوست بکنید (بیاندازید تو آب جوش و دربیاورید که پوستش کنده بشه) و توی میکسر میکس کنید و با گوجه فرنگی ها مخلوط کنید.

طرزتهیه:

برای تهیه مواد داخل کالزونه پیاز رو نگینی خرد می کنیم با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط می کنیم (منظورم همون کنسرو ه) (آبش خیلی زیاد نباید باشه). نمک و فلفل سس رو اندازه می کنیم و مقداری پودر آویشن به آن اضافه کرده و کنار می گذاریمش. پنیر موزارلا رو توی دستگاه یا با چاقو ورقه ورقه می کنیم (ضخامت ورقه ها تقریباً 2 تا 3 میلی متر باشه) .

بعد چونه ای از پنیر پیتزا رو که حسابی ور آماده است روی تخته ای که رویش مقداری آرد پاشیدیم پهن می کنیم. (گرد)( اندازه کالزونه به دلخواه شماست ولی تقریباً دایره به قطر 15 سانت تا 20 سانت خوب می باشه!)

در یه قسمت نیم دایره ای مقداری از مخلوط پیاز و گوجه می ریزیم و رویش چند ورقه موزارلا می چیتیم. و مقداری از پیستوی سبز و کمی هم قرمز رویش می گذاریم و خمیر رو تا می کنیم (از قطر دایره روی قسمتی که مواد ریختیم برمی گردونیم) و بعد لبه های خمیر رو با چنگال یا با انگشت می بندیم.

برای اینکه روی کالزونه ها خوشگل تر باشه می تونید رویش رو کمی پنیر پیتزا بپاشید.

می تونید قبل از تا زدن خمیر لبه ی خمیر رو به عرض نیم سانت با قلموی آشپزخانه کمی تر کنید که خوب بسته بشه.

همه کالزونه ها رو به همین صورت آماده می کنیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد روی طبقه وسط می پزیم.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٥٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/٢٦
    پيام هاي ديگران()   لینک