>

+ سوفله سبزیجات

من مطمئنم که یه سوفله سبزیجاتی تو دنیا موجوده و احتمال قوی فرانسوی ه مثل همه سوفله ها! ولی وقتی من بخوام هر چی تو خونه داریم بریزم تو غذا یه چیزی مثل این میشه:


مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:

قارچ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱۰۰ گرم

پیاز متوسط ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ عدد

هویج متوسط ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲ تا ۳ عدد

سیرـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ۲ حبه

ذرت پخته شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۳ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی سفت (گوشت گوجه فرنگی بدون مغز) ــــــــــــــــــــ ۳ عدد درشت

فلفل دلمه ای خرد شده ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ فنجان

سس سفید ( با ۳ قاشق غذاخوری آرد) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ تقریباْ ۱ پیمانه

تخم مرغ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۵ عدد

پنیر گودای رنده شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ حدود ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا ( در صورت تمایل )ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱۲۵ گرم

نمک فلفل و ادویه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

طرزتهیه:

همه سبزیجات رو ریز خرد می کنیم و باهم مخلوط می کنیم.

جداگانه زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم. زرده تخم مرغ رو حسابی می زینم تا سفید و کشدار بشه بعد سفیده رو جداگانه می زنیم تا سفت و سفید بشه. زرده و سفیده و سبزیجاتمون رو باهم مخلوط می کنیم. سس سفید رو هم که کمی گرم گذاشتیم بمانه توی مواد می ریزیم. مواد رو خیلی نمی زنیم. فقط در حدی که خوب مخلوط بشوند. بعد توی ظرف مناسبی می ریزیم و رویش رو با پنیر گودا می پوشانیم. من چون پنیرموزارلا خیلی دوست دارم اون رو هم ورقه ورقه کردم و روی سوفله چیدم کمی ریحون و آویشن روی همه اش می پاشیم و توی فر به مدت ۴۰ دقیقه روی طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد (ترجیحاْ به روش بن ماری)طبخ می کنیم. تا رویش کاملاً طلایی بشه:

!: همه سبزیجات بالا قابل حذف و اضافه کردن است!

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٥:٢٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/٢۳
    پيام هاي ديگران()   لینک