>

+ رولت شکلاتی با کرم موز

من هیچ موقع جرأت رولت درست کردن نداشتم! همیشه فکر می کردم رولت سخته و درست کردنش کار هر کسی نیست!‌ ولی باز هم خونه دوست خوبم توی نروژ میترا خانم که همه چیز رو درست کردنش رو راحت می کردند و ترس من رو تو خیلی از غذا ها از بین بردند دیدم اصلاً‌هم سخت نیست و میشه طرفش رفت!

البته من خودم کلاً‌ کیک و شیرینی خشک بیشتر دوست دارم‌!‌ولی می دونم واسه خیلی ها این طوری نیست!‌ و این رولت هم یکی از خوشمزه ترین شیرینی های تری است که میشه درست کردچشمک


مواد لازم برای کیک رولت:


تخم مرغ _________________________________________ 3 عدد

شکر __________________________________________ 2 دسی لیتر

آرد سفید _____________________________________ 1 قاشق غذاخوری

آرد سیب زمینی __________________________________ 0.5 دسی لیتر

بکینیگ پادر ____________________________________ 1 قاشق چایخوری

کاکائو_______________________________________ 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم لای کیک:

خامه _________________________________________ 2 دسی لیتر

شکر________________________________________ 1 قاشق غذاخوری

فندوق _________________________________________ 0.5 دسی لیتر

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر و باهم خوب می زنیم جداگانه مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم و توی مخلوط تخم مرغ وشکر می ریزیم. کاغذ قنادی رو حدود 30×40 می بریم و توی سینی فر می گذاریم و خمیر روی کاغذ پهن می کنیم. به مدت 5 تا 10 دقیقه توی دمای 250 درجه سانتی گراد توی فر می پزیم. باید مراقب باشید که کیک تان نسوزه و زیاد برشته نشه. وقتی آن رو از فر خارج کردیم کمی صبر می کنیم که کمی خنک شود (فقط کمی خنک که داغ داغ نباشد). یک دستمال آشپزخانه را نم دار می کنیم روی آن را کاغذ شیرینی پزی می گذاریم (اندازه 30×40) سپس مقدار کمی شکر روی آن می پاشیم. کیک راکه هنوز داغ است روی آن بر می گردانیم. طوری که کاغذ شیرینی پزی که کیک را روی آن پختیم رو به بالا باشد. دو لایه کاغذ و دستمال آشپزخانه و کیک را همان طور لابه لای هم لوله می کنیم (از طول) و می گذاریم سرد شود (15 دقیقه در دمای اتاق و بعد در یخچال).تا کاملاً خنک شود.

برای کرم وسط رولت:

خامه را با شکر میزنیم تا فرم بگیرد. فندوق را خردمی کنیم. موز رو هم ریز خرد می کنیم و با فندوق مخلوط می کنیم و داخل خامه می ریزیم

رولت رو از یخچال خارج می کنیم و لوله اش رو باز می کنیم. کاغذ شیرینی رو از روی آن جدا می کنیم (اگر سخت جدا می شد پشت کاغذ رو کمی خیس کنید تا راحت تر جدا شود. کرم آماده شده رو روی آن بریزید و نان کیک رو از همان جهت قبلی به آرامی لوله کنید. رولت را می توانید درسته و یا برش زده سرو کنید.

*: اگر آرد سیب زمینی در دسترس ندارید می توانید از 3 تا 4 قاشق آرد به جای آن استفاده کنید

**: تصاویری که می بینید رولت ها کوچک تر از اونی است که شما با این اندازه ها درست خواهید کرد چون من از فر کوچک تری استفاده کردم و سینی فر 20×30 بوده

نویسنده : کویریات ; ساعت ٤:٥۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/٢٢
    پيام هاي ديگران()   لینک