>

+ فلفل پلو

یه باری اونوقت ها که نروژ بودم خاله ام گفت می خواد فلفل پلو درست کنه من یادمه که تویش فلفل دلمه ای داشت ولی اصلاً یادم نیست دیگه چی داشت تویش. کاری که من کردم اینجا اینکه از خودم یه چیزی در آوردم. توی اینترنت هم خیلی گشتم دنبال همچین چیزی ولی پیدا نکردم. فلفل پلوهایی که دیدم اکثراً با دونه فلفل سیاه بود.


مواد لازم برای دو نفر:

فلفل دلمه ای (نگینی شده) ____________________ از هر رنگ ۱ عدد

گوشت چرخ کرده __________________________________۲۰۰ گرم

پیاز متوسط_______________________________________ ۱ عدد

برنج آبکش کرده _____________________________________ ۲ پیمانه

طرزتهیه:

فلفل دلمه ای ها رو نگینی خرد می کنیم و توی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند.  پیاز رو رنده می کینم و  توی گوشت چرخ کرده می ریزیم نمک و فلفل و ادویه بهش اضافه می کنیم و حسابی ورز می دهیم تا خمیر چسبنده ای بدست بیاید. بعد گلوله های کوچکی کمی بزرگ تر از فندوق از گوشت برمی داریم و کف دست گرد می کنیم. این قلقلی ها رو در کف یک ماهیتابه می چینیم. وقتی همه قلقلی ها رو آماده کردیم ماهی تابه رو روی حرارت ملایم می گذاریم و اندازه یه ته استکان آب کف تابه می ریزیم و دربش رو می گذاریم که با آن آب پخته شود. وقتی آبش جمع شد کمی روغن می ریزیم و قلقلی ها رو تویش سرخ می کنیم وقتی آماده شد قلقلی ها رو توی فلفل ها می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. بعدکمی  برنج آبکش شده رو توی قابلمه می ریزیم و بعد کمی از مایه ی گوشت و فلفل دلمه ای و دوباره برنج این کار رو ادامه می دهیم تا برنج  مایه تمام شود. بعد می گذاریم برنج دم بکشه.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٦:٠٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک