>

+ خورشت کاری

در توضیح خورشت کاری بگم که مامان جان ما اینو درست نمی کرد و روزی از روزها که من و خواهرکم تصمیم به آشپزی جدی گرفتیم برای اولین بار در سن حدود ١٢ سالگی این خورشت رو پختیم که اولین خورشت پختن در زندگی من بود یادش گرامی باد!


 

مواد لازم:

سینه مرغ______________________________________________ 1 عدد کامل
پیاز________________________________________________ 2 عدد متوسط
خامه___________________________________________________ 50 گرم
آرد______________________________________________ 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه_____________________________________ به میزان دلخواه
ادویه کاری_________________________________________ 2 قاشق مربا خوری
کره___________________________________________________ 50 گرم
روغن_____________________________________________ 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی____________________________________________ 2 عدد متوسط
 قارچ (در صورت تمایل ________________________________________200 گرم
آبلیمو________________________________________________به میزان دلخواه 

طرز تهیه:

ابتدا مرغها را تکه تکه کرده به اندازه های مساوی و آنهارا با یک عددپیاز و زرد چوبه بگذارید نیم پز شوند .(با 2 لیوان آب) سپس پیاز بعدی را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم من اینجا قارچ هم تفت دادم و کمی آبلیمو ریختم توش و به کاری و پیاز اضافه کردم و بعد پیاز داخل مرغ را خارج کرده این مواد را به مرغ مان که نیم پز شده اضافه میکنیم . سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل مرغ میکنیم و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد . بعد گاز را خاموش میکنیم اجازه میدهیم یه کم از گرمای آن کم شود بعد خامه را اضافه میکنیم . این غذا را حتما باید با برنج سرو شود.

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱۱:۳٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱۱
    پيام هاي ديگران()   لینک