>

+ لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی

من بچه که بودم غذاهای مورد علاقه ام عدس پلو بود و همین غذایی که می خوام الآن اینجا بنویسمش! این دو تا غذا رو وقتی داغ داغ بودند من کلی شکر می ریختم روش و شکرش رویش آب میشد و هر قاشق غذامو کلی با ذوق طعم شکر آب شده اش می خوردم و حال می کردم! هنوز همین کار و می کنم! چه با کشمش و خرما چه بدون اونها من با شکر می خورم.

پوآن می گه تو اهواز به این پلو شوید می زنند. اون به نظرم می شه شوید پلو با لوبیا!‌دیگه این نیست!‌منم نمی تونم تصور کنم اونو با شکر بخورم ولی این ورژنی ه که مامانی درست می کردند نمی دونم تهرانی ه یا؟!


مواد لازم برای دونفر:

لوبیا چشم بلبلی  ______________________________________ نصف پیمانه

برنج _____________________________________________ ۲ پیمانه

خرما (درصورت تمایل) _________________________________ ۷-۸عدد

*:می توانیم به جای خرما از۴ تا۵قاشق غذاخوری کشمش پلویی سرخ شده استفاده کرد


**: می شه کنار غذا گوشت چرخکرده سرخ شده نیز گذاشت.


طرزتهیه:

لوبیا چشم بلبلی رو جداگانه می پزیم ( با کمی نمک). وقتی برنج داره می جوشه قبل از آبکش کردن لوبیا ها رو تویش می ریزیم و وقتی یکی دو جوش زد توی آبکش می ریزیم و دم می کنیم. اگر از خرما استفاده می کنید هسته خرما ها رو در می آوریم و روی برنج می چینیم و می گذاریم برنج دم بکشه.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٥:٤٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک