>

+ باقالی پلو

اگه تو ایران هستین که هیچی همیشه آدم تو فریزرش پر از شوید و باقالی سبزه . و بهتر از اون تازه اش هم گیر می آد. ولی خوب اگه اینها رو در دسترس ندارین بازم میشه باقالی پلو خورد. با باقالی زرد که جز حبوبات هستش و شوید خشک میشه باقالی پلو درست کرد.

باقالی پلو رو معمولاً‌با مرغ یا گوشت سرو می کنند.


مواد لازم برای دونفر:

باقالی خشک _____________________________________ نصف پیمانه

شوید خشک ________________________________ 3 قاشق سوپخوری

برنج ____________________________________________ 2 پیمانه

روغن و نمک ____________________________________ به میزان لازم

طرزتهیه:

باقالی رومی پزیم و کنار میگذاریم. برنج رو چند ساعت قبل پخت خیس می کنیم (توی آب سرد و نمک)

آب برنج رو میگذاریم و وقتی جوش آمد برنج رو تویش می ریزیم در لحظات آخری که برنج رو می خواهید آبکش کنید باقالی های پخته رو توی برنج می ریزیم و هم می زنیم و در آبکش می ریزیم. بعد آب روغن درست می کنیم ووقتی جوش آمد نیمی از آب روغن رو کنار می گذاریم. کمی از مخلوط برنج و باقالی توی قابلمه می ریزیم و مقداری از شوید رو روی آن می پاشیم دوباره مقداری برنج مقداری شوید تا همه برنج ها تموم بشه. در آخر هم آب روغنی که کنار گذاشته بودیم روی برنج می دهیم و مقداری دارچین رویش می پاشیم و میگذاریم دم بکشه

نویسنده : کویریات ; ساعت ٥:٢۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک