>

+ عدسی ملایری

من توی تهران هر چی عدسی دیدم فقط عدس بوده با آبلیمو و گلپر چیز زیادی تویش ندیدم. بعضی ها گوجه فرنگی یا آب گوجه فرنگی یا رب هم می زنند که کمی قرمز رنگ عدسی شون. ولی توی ملایر عدسی غذای کامل تری است. و این عدسی که من اینجا می نویسم چیزی است که دیدم ملایری ها این جوری درست می کنند


مواد لازم برای دونفر:

عدس __________________________________________ ۱ پیمانه

آرد _______________________________________ ۱قاشق سوپخوری

پیاز متوسط _______________________________________۱ تا ۲ عدد

تخم مرغ ___________________________________________ ۲ عدد

روغن _________________________________________ نصف استکان

قارچ (درصورت تمایل )_______________________________ حدود ۱۰۰ گرم

نمک فلفل ادویه و زردچوبه _____________________________ به میزان لازم

طرزتهیه:


  عدس رو می گذاریم بپزد با۳ لیوان آب. توی ماهیتابه یا شیر جوش روغن رو می ریزیم و پیاز نگینی شده رو تویش سرخ می کنیم وقتی پیاز طلایی شد زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم و بعد آرد رو می ریزیم و تفت می دهیم در حدی که بوی خامی آرد گرفته بشه. وقتی عدس کاملاً پخت پیازداغ رو تویش می ریزیم و می گذاریم با پیاز هم چند جوش بزند. ۵ دقیقه آخر طبخ  تخم مرغ ها رو توی ظرفی کاملاً می زنیم و در عدسی در حال جوشیدن می ریزیم و هم می زنیم می گذاریم چند جوش بزنه. و در آخر آبلیمو و نمک و فلفل اش رو اندازه می کنیم. رویش رو می تونیم با گلپر تزیین کنیم.  غلظت عدسی بستگی به تمایل آدم داره. من ترجیح می دهم که حسابی غلیظ شود.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٥:۱٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک