>

+ خورشت آلو اسفناج

شاید بتونم بگم ما بیش از ١٠ تا ماه رمضون روز اول سحری این غذا رو داشتیم. به چند دلیل:

همه دوست داشتیم

همه فکر می کردیم سحری خوبی ه و راحت خورده می شه

همه می گفتیم اگه اینو بخوریم تشنه مون نمیشه به عبارتی آب نمی کشه!

این غذا تنها خورشت سبزیِ که من می خورم !


مواد لارم برای دو نفر:

اسفناج______________________________________________  250 گرم
گوشت خورشتی________________________________________ 200 گرم
پیاز________________________________________________ 1 عدد متوسط
آلو بخارا_____________________________________________ 5 تا 7 عدد
آب لیمو _______________________________________________ مقداری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز رو خرد می کنیم و سرخ می کنیم. گوشت رو هم اضافه می کنیم تا سرخ بشه زردچوبه و ادویه (پودر سیر) اضافه می کنیم. بعد که خوب سرخ شد حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا نیم پز بشه. آلوها رو توی آب خیس می کنیم.
اسفناج رو قبلاً خرد می کنیم و در روغن با حرارت ملایم یه تفت می دیم. وقتی گوشت نیم پز شد اسفناج رو بهش اضافه می کنیم و اجازه می دیم جا بیفته. وقتی رنگ خورشت خوب شد آلوها رو می ریزیم توش و می گذاریم با آلو هم چند جوش بزنه. بعد با آبلیمو ترشی اش رو اندازه می کنیم و با برنج سفید سرو می کنیم.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٤:٤۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک