>

+ کوفته شامی ترش

این غذا رو فکر می کنم شبکه تهران به خانه برمیگردیم یاد داده ولی من از خاله ام شنیدم و درست کردم!

عکس هم نگرفتم ازش!

حالا عکس رو هم اضافه می کنم!

 


مواد لازم برای ۲ نفر

گوشت_______________________________________________ 150 گرم
شیر ______________________________________________ نصف پیمانه
آرد نان _______________________________________________ 1 پیمانه
پیاز رنده شده آب گرفته شده ________________________________1 عدد
آبلیمو _______________________________________ 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ______________________________________________ 2 عدد
سماق ________________________________________ به میزان دلخواه
نمک و فلفل و ادویه _________________________________ به میزان لازم

طرزتهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و کمی ورز می دهیم.(حدود ۵ -۶ دقیقه).  من سماق رو به خاطر ترش مزگی اش خودم اضافه کردم به مواد و خوب بود. از مایع گلوله هایی اندازه گردو یا نارنگی کوچک بر می داریم کمی کف دست پخش می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.

 

من با سس فلفل و پوره سیب زمینی سرو کردم.

برای تهیه سس فلفل حدود۵٠ گرم کره رو توی ٢ قاشق آرد سفید و ٢ قاشق آرد ذرت حل می کنیم،‌ بعد ٢ لیوان آبگوشت رو اضافه می کنیم کم کم،‌طوری که کاملاً‌ حل بشه و گلوله گلوله نشه،‌ بعد یک تا دو قاشق چایخوری دانه های فلفل نساییده رو اضافه می کنیم،‌ می گذاریم سس مان غلیظ بشه. ممکن ه کمی سبزی جات معطر یا پیازچه خشک به اش اضافه کنیم. با استیک و گوشت و ... به نظر من خیلی خوبه.

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱:۳۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک