>

+ آش آلو

واسه روزهای سرد زمستون یه آش ساده و داغ و خوشمزه.

آش ها تو خونه ما دو دسته بودند. آش های مامانم اینها و آش های بابام اینها! بابام اینها که مال غرب ایران هستند یه عالم آش های متنوع دارند که من هم خیلی دوست داشتم بعضی ها شو ولی آش آلو از جمله آشهای مامانم اینها س!


مواد لازم برای دو تا سه نفر

سبزی آش ________________________________________________۲۰۰ گرم
لپه _________________________________________________ نصف  استکان
عدس ________________________________________________ نصف استکان
برنج ___________________________________________________یک استکان
آلو بخارا __________________________________________________ ۱۰ عدد
 پیاز متوسط ________________________________________________ ۱ عدد
آب گوشت /قرص سوپ____________________________________۲ لیوان/۱عدد
آبلمیو ( یا ترشی دلخواه (آب غوره-آب نارنج- سرکه) __________________ مقداری
زردچوبه _____________________________________________________مقداری
نعناع ______________________________________________ 1 قاشق غذا خوری

طرزتهیه:


توی قابلمه روغن می ریزیم و پیاز خرد شده رو تویش سرخ می کنیم زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم. آب گوشت رو می ریزیم تویش ( درصورتی که آب گوشت در دسترس نباشه می تونیم آب بریزیم) لپه رو می ریزیم و میذاریم بپزه وقتی لپه پخت عدس و برنج رو اضافه می کنیم و سبزی آش رو هم می ذاریم تاوقتی همه حبوبات بپزه مرتب آش رو بهم می رنیم تا حسابی جا بیفته و غلیظ بشه. آلو ها رو که از قبل خیس کردیم از آب در می آریم و توی آش می ریزیم می گذاریم با آلو هم چند جوش بزنه. ترشی و نمک و فلفل آش رو قبل سرو کردن اندازه می کنیم. در شیر جوش کوچکی روغن رو میگذاریم داغ بشه نعناع رو تویش می ریزیم یه هم می زنیم و از روی آتش برمیداریم. وقتی آش رو کشیدیم توی ظرف رویش رو با نعناع داغ تزیین می کنیم.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱:٢٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک