>

+ سوپ جو

من معتقدم توی سوپ جو و کلاً توی سوپ ها هرچی آدم تو خونه داره بریزه خوشمزه می شه. من سوپ هارو کم آبلیمو سفت و کم نمک دوست دارم!‌ولی همه اینها به ذائقه خود آدم بستگی داره!

سوپ جو یه سوپ خوب و لعاب دار و خوشمزه که بهترینش رو مامانی خودم درست می کنه!‌ حالا اینم نسخه دستپخت خودم!


مواد لازم برای ۴ نفر

جو __________________ یه مشت به ازای هر نفر (برای ۴ نفر ۴ مشت

آب مرغ/گوشت _____________________________________ ۴ لیوان

سس سفید _______________________________________ ۲ پیمانه

خامه و جعفری (برای تزیین) _____________________________ مقداری

قارچ تفت داده شده (در صورت تمایل )______________________ ۱۰۰گرم

آبلیمو ________________________________________ به میزان دلخواه

شیر (درصورت تمایل) ___________________________________یک لیوان

طرزتهیه:

جو رو چند ساعت تو آب سر خیس می کنیم و بعد می ذاریم جداگانه بپزه. . توی قابلمه ۴-۵ نفره ای آب گوشت رو میذاریم جوش بیاد  و جوی پخته شده رو بهش اضافه می کنیم . سس سفید رو آماده می کنیم برای سوپ ها  سس سفید رو می تونیم رقیق تر درست کنیم سس رو به جو و آب گوشت اضافه می کنیم و میذاریم سوپ جوش بیاد. من معمولاً یه پیمانه شیر هم به سوپ اضافه میکنم. بعد قارچ تفت داده شده رو اضافه میکنیم می ذاریم یکی دو جوش بزنه. وقتی جا افتاد آبلیمویش رو اندازه می کنیم و  از روی حرارت برمیداریم مقداری خامه تویش می ریزیم و به هم می رنیم سوپ رو توی ظرف می ریزیم چند لحظه صبر می کنیم که کمی ببندد روی سوپ. خامه و جعفری خرد شده رویش می ریزیم. و تزیینش می کنیم.

(ممکن است علاوه بر قارچ ۲ هویج رنده شده هم توی سوپ بریزیم)

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/٧/۱٩
    پيام هاي ديگران()   لینک