>

+ دسر ساده پنیری

دوست ندارم بیام بشینم اینجا دوباره هی بگم چقدر دلم واسه اینجا تنگ ه و دوباره برم 9 ماه سر نزنم... باورم نمیشه نه ماه ه اینجا آپ نشده... و من خیلی دلتنگشم... اول ها از ننوشتن اینجا اذیت می شدم. از چیزی که تنبل خونه شاه عباسی شده بود و جوری که اینجا معرفی می شدم خوشحال و راضی بودم و از داشتنش خرسند... ولی واقعاً گاهی اصلاً نمی فهمم چی میشه. تصمیم گرفته بودم تفننی تر بهش نگاه کنم که اینجوری از دستم در رفته و نه ماه گذشته... الآن تو یه آخر هفته ای تو روزهای نوروزی که همسر و فرزند خوابیدن، و تو خونه فقط صدای تیک تیک ساعت تو راهرو می آد و فن لپ تاپ در حالیکه هزار و یک کار نکرده دارم، تصمیم گرفتم یه غذای پرتغالی که مدتی قبل برای اینجا درست کرده بودم رو بذارم. ولی یوهو چشمم به عکس های این دسر ساده افتاد... فکر کردم همینم خوبه...

این یه دسر ساده ی من درآوردی هستش... که خیلی هم عجیب نیست. یعنی هر کی هرچی دوست داره می تونه بریزه سرهم صداش کنه دسر... اینی که این شده، چیزی بوده که اون روز تو خونه داشتم... تغییرات تویش کاملاً آزاده... وا رفتن و پف نکردن  ... نداره.


مواد لازم برای تهیه ی حدود 12 فنجان دسر

بیسکوییت با خرده شکلات*_____________________200 گرم

پنیر خامه ای ________________________________400 گرم

خاکه قند ___________________________________4 قاشق غذاخوری

شیر خشک**________________________________4 تا 5 قاشق غذاخوری

کمپوت میوه ی دلخواه (من هلو استفاده کردم و انبه)___ از هر کدوم یه قوطی کوچک

ماست (میوه ای) سفت***_______________________ 500 گرم

شکلات یا ترافل رنگی (برای تزیین) ________________ به میزان لازم

*: می تونه هر بیسکوییتی که دوست دارین باشه. من از این هایی که چاکلت چیپس داره استفاده کردم.

**:

***: ماست شیرین منظورم هست. الزاماً نه میوه ای ولی با طعم وانیل یا هر ماست شیرینی. من از ماست وانیلی + چند قاشق غلات استفاده کردم.

 

طرزتهیه:

بیسکویت ها رو تو خردکن می ریزیم و خرد می کنیم.

تو فنجان ها یا ظرف های دسرمون تقسیمشون می کنیم.

دقت کنید که مقدار بیسکویت ها خیلی بستگی به سایز ظرفتون داره. من ظرف هام تقریباً فکنم 100 سی سی جا داشتن و یک پنجم تا یک چهارمش رو تقریباً خرده بیسکوییت ریختم.

بعد خاکه قند وپنیر و شیر خشک رو باهم می زن تا یک دست بشه.

این مخلوط رو روی خرده بیسکوییت ها تو ظرف ها می ریزیم.

میوه (ها)ی تازه یا کمپوت شده مورد نظرتون رو ریز خرد می کنیم.

و اونها رو هم بین ظرف ها تقسیم می کنیم.

روی این ها رو ماست (میوه ای) می ریزیم و رویش رو با میوه یا ترافل رنگی تزیین می کنیم.

بعد می ذاریمشون تو یخچال. هیچ چیز گرفتنی و شل و سفت شدنی نداره. همون موقع هم می تونین سرو کنین. 

نوش جان.

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱:۳۱ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/۱/۱٠
    پيام هاي ديگران()   لینک