>

+ کیک گلاب و ماست (یزدی)

والا من در اوج خستگی در حالیکه چند روزی هست که هر شب کمتر از 4 ساعت خوابیدم و بیشتر از یک وعده غذا در روز نخورده ام الآن درحالیکه هوار تا کار دارم از ذوق نشستم وبلاگ بنویسم. امروز پرزنتیشن داشتم و الآن تموم شده و انگار یادم نیست که چقدر خسته بودم و استرس داشتم برای یه خوبی و شادی بزرگ به استقبال فردا و فرداها می رم و یه قدم اینکه می خوام اینجا یه کیک خوشمزه بذارم... بی نوبت

این کیک رو یه خانم یزدی که به کدبانویی معروف ه و من نمیشناسمشون، واسه یکی از دوستام که اینجان درست کرده بوده و اون دوستم دستورش رو گرفته و واسه یکی دیگه از دوستامون یه بار درست کرده و اون دوستم هم که کلاً هر کیک درست می کنه خوشمزه و عالی میشه دو بار واسه ما درست کرد و این شد که من به هوس افتادم این خوشبوی خوشمزه رو من هم امتحان کنم. خیلی کیک خوشمزه ایه و گفته میشه نوعی کیک یزدی ه. من عنوانش رو ننوشتم کیک یزدی که با کیک یزدی فنجانی اشتباه گرفته نشه. گرچه عطر و طعم هل و گلاب کیک یزدی رو به یادآدم می آره.

جا داره همین جا از این دوستان دست اندرکار تشکر کنم که دستور این کیک رو به من رسوندن. من امسال برای تولدم درست کردم و واسه همکارهام بردم چون سرو کردنش راحت ه و چنگال و اینها نمی خواد... و به عنوان یه طعم ایرانی بهشون معرفی کردمش و همه خیلی دوست داشتن


مواد لازم برای یک قالب مستطیل حدود 20×30

تخم مرغ _____________________________3 عدد
شکر_________________________________یک پیمانه
گلاب _______________________________ یک چهارم پیمانه
آرد____________________________________ 200 گرم
ماست_______________________________نیم پیمانه
روغن مایع_____________________________نیم پیمانه
هل سائیده __________________________ کمی (مثلاً 1/8 تا 1/4 قاشق چایخوری)
بیکینگ پودر __________________________یک قاشق مربا خوری
پودر پسته/ گردوی خرد شده ______________ در صورت تمایل برای روی کیک
!:همون طور که می بینین من مواد رو دوبرابر کردم و دو قالب یکی بزرگ(33×40 تقریباً) و اون یکی 24 سانتی (گرد) شده.
طرزتهیه:

زرده ها رو با شکر و هل میزنیم تا سفید و کشدار بشه،

سفیده ها رو هم می زنیم تا سفت بشن

بعد گلاب و ماست رو اضافه میکنیم  و با همزن کمی میزنیم

و بعد روغن رو اضافه میکنیم.

آرد و بیکینگ پودر رو هم الک میکنیم

و به موادمون اضافه میکنیم.

بعد هم سفیده ها رو اضافه میکنیم. لازم نیست خیلی هم بزنید. فقط (فولد کنین ) کمی تو یک جهت مخلوط کنید کافیه.

مایه رو تو قالب می ریزیم. دقت کنین که این مایه خیلی سفت نیست و اگه خیلی ارتفاع مایه کیک زیاد باشه داخل کیکتون خام می مونه. قالب انتخاب کنید که ارتفاع مایه از یه بند انگشت بیشتر نشه.

من از دوستم که دستورش رو بهم داد یاد گرفتم که رویش رو می شه مغز ریخت. خلال بادوم و پسته یا گردوی خردشده  یا کنجد همه اش خوب ه... هر چی داشتین بریزین نداشتین هم اشکال نداره.

قالب رو میذاریم  توی فر به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 بمونه. حتماً وسطش رو با خلال دندون (یا چنگال یا تستر) امتحان کنید پخته باشه

!!: من کانوکشن رو روشن کرده بودم چون دو تا قالب تو فر داشتم. شما اگه یک قالب داشتین رو پنجره وسط بذارین کانوکشن لازم نیست

و بعد از قالب در می آریم و روی توری می ذاریم خنک بشه و به دلخواه می بریم. و نوش جان.

نویسنده : کویریات ; ساعت ٢:٤۱ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/٤/٧
    پيام هاي ديگران()   لینک