>

+ کوکوی تن ماهی!

من اگه می فهمیدم چرا ما به ماهی تن می گیم تن ماهی خوب بود. تازه فقط هم به کنسروش می گیم. مثلاً فیله ماهی تن رو آدم نمی ببینه مردم بگن تن ماهی... بماند ولی این کنسرو ماهی تن (همون تن ماهی خودمون) من رو نمی دونم غذا چی بخورم، تک تنها کی حوصله ی آشپزی داره، نهار روز آخر برنامه گروه کوه، و... می اندازه...

روش های زیاد واسه بهینه سازی مزه (و بو)ی این کنسرو هست که لابد آقایون و خانم ها هزارتاش رو تا حالا امتحان کردید. مثلاً همین پوآن مقادیر زیادی از پیاز رو به قول خودش داغ می کنه و تن ماهی رو تویش تفت میده.

یا من هوار تا سبزی خشک و پیاز داغ آماده رو با تن ماهی مخلوط می کردم و با برنج سرخ می کردم وقتی تو اسلو تنها بودم و حس غذای شاهانه پختنم نبود...

این کوکوی تن ماهی هم یکی از ایده هایی ه که لابد خیلی ها امتحان کردید و مامانم هم درست می کردند و ما هم دوست داشتیم. این همسر من دوست نداره میگه تخم مرغ و تن ماهی به هم نمی آد. ولی به نظر من غذای فوری خوشمزه ای ه.


مواد لازم برای دو نفر:

تن ماهی __________________________1 قوطی

پیاز داغ آماده _______________________ 2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده‌_____________________ مُشتی

ادویه*و نمک و ..._______________________ 2 قاشق غذاخوری( روی هم)

تخم مرغ _____________________________3 عدد**

روغن برای سرخ کردن ___________________ مقداری

*: میشه فیش ماسالا باشه، میشه پودر کاری و پودر سیر و زنجفیل باشه هر ادویه ای که کلاً خوشتون می آد و به ماهی می آد بریزید به نظر من!

**: به اندازه ی تخم مرغ بستگی داره خودتون شلی و سفتی مایه تون رو ببینید و زیاد و کم کنیدش.

طرزتهیه:

تن ماهی تون اگه تو آب یا روغن ه آب و روغنش رو خالی کنید و تن ماهی رو توی ظرف بریزید.پیازداغ و ادویه و جعفری رو اضافه کنید. اگه دوست داشتید یه ذره شوید خشک هم بریزید.

 

تخم مرغ اش رو با چنگال تو یه ظرف بزنید و به مایه اضافه کنید.

روغن رو توی تابه گرم کنید و مایه کوکو رو توی روغن بریزید

درش رو بذارید تا رویش ببندد.

کوکو رو ریز و رو کنیدتا طرف دیگه اش هم سرخ بشه.

بعد هم با هرچی دم دست بود سرو می کنید!

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٦:۳٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱۱/٥
    پيام هاي ديگران()   لینک