>

+ نوعی کاری با گوشت

کلاً غذای هندی پاکستانی خیلی دوست دارم چون پر از رنگ و بو ه! ولی کلاً کمتر پیش می آد که غذای با گوشت قرمز به سبک هندی و پاکستانی بخورم و یا درست کنم. یه علتش این ه که تا وقتی با همسایه ی پاکستانی ام آشپزی می کردیم که اون کلاً گوشت قرمز دوست نداشت و همه چیز رو می خواست با مرغ جایگزین کنه، بعد هم اونها اسباب کشی کردن رفتن سویس و من هم دوستهای هندی پیدا کردم هر چی دوست هندی دارم یا گیاهخوارند به کل یا گاو نمی خوردند. خلاصه پیش نمی آد دیگه تا اینکه بالاخره من واسه خودم به زور پیش بیارم یا بریانی درست کنم یا کاری گوشت!

این هم یکی از کاری هایی ه که می تونه خورشت آسون و خوشمزه ای باشه. بهانه ی درست کردنش هم یکی از این بسته های ادویه ی شان بود.


مواد لازم برای 4تا 5 نفر:

گوشت خورشتی ____________________ نیم کیلو

سبزی جات*_________________________ نیم کیلو

پیازخلال شده_________________________ 2 عدد متوسط (200 گرم)

گوجه فرنگی نگینی شده________________ 2 تا 3 عدد متوسط (200 گرم)

گی یا روغن _________________________ 1 پیمانه (175 گرم)

ادویه شان برای کاری گوشت وسبزی**_____ 3 تا 4 قاشق غذاخوری

*: من گل کلم ، بچه سیب زمینی، نخودسبز و... ریختم.

**: متشکل از پاپریکا، چیلی قرمز، نمک ، زیره، اجوائن(carmon)، زردچوبه، زنجفیل، پودر سیر، فلفل سیاه، تخم گشنیز، میخک، دارچین، زیره ی قهوه ای(brown cumin)

طرزتهیه:

توی ماهی تابه ی گودی (یا قابلمه ای) گی (یا روغن) رو گرم می کنیم. و پیازها رو تویش سرخ می کنیم.

گوشت و مخلوط ادویه رو اضافه می کنیم. و می گذاریم تا گوشت سرخ بشه بعد گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و گوشت رو با گوجه هم تفت می دهیم.

دو سه لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله ی زیاد جوش بیاد. وقتی جوش آمد حرارت رو کم می کنیم.

وقتی گوشت تقریباً پخت سبزی جات رو اضافه می کنیم.

آب خورشت رو اندازه می کنیم و اجازه می دهیم تا سبزی جاتمون بپزه. و خورشت جا بیفته.

با برنج سفید یا نان (روتی -چاپاتی) سرو می کنیم.

منبع : قوطی ادویه شان!

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٥:٤۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱۱/٥
    پيام هاي ديگران()   لینک