>

+ مافین پوره سیب (بدون تخم مرغ)

بعداً نوشت:

من این پست رو دو، سه هفته پیش فکر کنم اینجا نوشته بودم و فقط عکس هایش مونده بود. الآن که اومدم پست رو بذارم خالی از لطف ندیدم که اینجا که یه پست مافینی می ذارم یه توضیحی راجع به فرق مافین با کیک فنجانی بدم. خیلی اوقات خیلی ها (حتی قبلاً ها خود من) فکر می کنند که مافین همون کیک فنجانی (یا کاپ کیک) ه. ولی خوب این درست نیست. این پست یه نمونه ی کامل مافین ه و هیچ جوری کیک فنجانی نیست.

بعضی ها که فکر نمی کنند مافین و کاپ کیک عین همند به اشتباه فکر می کنند اگه مافین رو تزیین کنیم (یعنی مافین با فراستینگ منظورم ه) اون وقت میشه کاپ کیک. که خوب این هم درست نیست و در واقع تفاوت مافین و کاپ کیک (کیک فنجانی) کمی اساسی تر از این ه و در بافتشون ه. من چیزهای جالبی تو اینترنت راجع به تفاوت مافین رو کاپ کیک خوندم. یکی اش که خیلی بامزه بود اینه:

If you threw a cupcake against the wall, you would hear something of a "poof!" If you threw a muffin, you would hear a "thud!"

شاید قابل فهم تر باشه که آدم بگه بافت مافین بیشتر شبیه نان ه و بافت کاپ کیک شبیه (عین) کیک ه. مافین لزوماً شیرین نیست گرچه اکثر اوقات هست. برای نمونه ی یک مافین معروف غیرشیرین میشه مافین انگلیسی رو مثال زدکه کاملاً مزه ی نان میده و حتی مایه خمیر می خواد برای خمیرش (منظورم اینه که هیچ کیک نیست).  من این صفحه رو در بیان تفاوت مافین و کاپ کیک جامع دیدم.

________________________________________________________________

بعد از اسباب کشی اولین چیزی که تو فر جدیدمون امتحان کردم این مافین بود. یه چیز سریع و ساده می خواستم بپزم که فقط تنظیمات فر دستم بیاد.

تو خونه پوره ی سیب داشتیم و این مافین از حیث بی تخم مرغی اش واسم جالب بود و بسیار بی دردسر...


مواد لازم برای حدود 12 مافین متوسط

روغن خوراکی (مثلاً آفتابگردان) ________________ 1 دسی لیتر (100 سی سی)

شکر ____________________________________ 1 دسی لیتر

 پوره سیب* کم شکر _______________________ 2 دسی لیتر

دارچین _________________________________ 2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر ______________________________ 1 قاشق چایخوری

آرد ____________________________________2.5 (دو و نیم) دسی لیتر (1 لیوان)

منظورم از این پوره های سیب آماده است. ولی اگه نداشتین خودتونم می تونید درست کنید. سیب رو بپزید له کنید و از صافی رد کنید.

طرزتهیه:

شکر و روغن رو می زنیم.

موس سیب و دارچین رو باهاش مخلوط می کنیم.

بعد بقیه مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم( آرد و بکینگ پودر). و کم کم به مخلوط سیب اضافه می کنیم. و کمی هم می زنیم.

توی قالب های کیک فنجانی (مافین)* تا دو سوم مایه پر می کنیم.

توی فری که از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد در پنجره ی وسط بین 12 تا 15 دقیقه می پزونیمشون.

و بعد نوش جان.

!:این مافین خیلی سبک ه از حیث هضم کردن.

!!: می شه مافین رو به یه برش سیب یا زردآلو یا گردو ... یا هر میوه ی دیگه ای که دوست دارین تزیین کنید. من دوست ندارم... کلاً کیک رو همون جوری که هست دوست دارم.

!!!: این مقدار برای ده تا دوازده تا مافین متوسط کافیه.

منبع : زندگی شیرین Eplemosmuffins

*: مافین و کاپ کیک خودشون یکی نیستند ولی قالبشون یکی ه!چشمک

**: راستی این دستمالی که زیر کاسه اینها بوده یکی ازکادوهای همکارپرتغالی ام بوده واسه خونه ی جدیدمون با یه پیش بند سرش. طرحش سنتی ه مال یکی از شهرها (استان های) پرتغال ه و به طور سنتی این طرح ها رو گلدوزی می کردند روی پارچه. توی نوشته هایش به طور عمدی غلط دیکته ای داره و نوشته هاش عاشقانه است. تو مایه های نمک در نمکدان شوری ندارد!!

نویسنده : کویریات ; ساعت ٦:٢٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٥/٢٤
    پيام هاي ديگران()   لینک