>

+ سوپ ترخان

نگاه می کنم به تاریخی که این مطلب رو نوشتم و توی پیش نویس مونده تا حالا چهاردهم اسفند ماه هشتادو نه... نگاه می کنم به اسم پوشه ای که عکس های سوپ ترخان توشه نوزدهم مردادماه هشتادونه... یعنی واقعاً من اینقدر وقت ندارم! خودم باورم نمیشه... الآن خرداد از نیمه گذشته...

این سوپ رو خیلی وقت پیش ها درست کرده بودم. یه وقت که یه مقداری ترخان مانده بود و وقت نداشتیم سبزی خوردن بخوریم. هفته ی گذشته هارد رو مرتب می کردم از زیر آوار عکس هاش رو درآوردم فکر کردم اینجا به فیض برسونمشون.

سوپ ساده و خوشمزه ای ه. و مثل همه ی سوپ ها (به نظرمن)قابلیت حذف و اضافه کردن همه جور ماده ای رو داره!! این گونه ای که من نوشتم نشون میده ما چی ها تو خونه مون داشتیم اون موقع!

 


مواد لازم برای ٢ الی ٣ نفر:

آبِ گوشت _____________________________‌٢ لیوان

شیر __________________________________ دو لیوان

جو پرک‌________________________________ ٣/۴ تا ١ پیمانه

فلفل دلمه ای (نگینی شده) ________________ ١عدد

قارچ قهوه ای*‌(ورقه شده) __________________ ٢۵٠ گرم

ترخان تازه ______________________________٧۵ گرم

اسفناج(در صورت تمایل) ____________________ ٢۵ گرم

رزماری _________________________________ مقدار کمی

آبلیمو _________________________________ به میزان دلخواه

*: من قارچ قهوه ای داشتم و یه ذره هم طعمش رو ترجیح میدم. ولی هیچ اصراری بر قهوه ای بودنش نیست.

طرزتهیه:

آب گوشت رو می گذاریم جوش بیاد، شیر رو اضافه می کنیم. تا جوش آمد،‌جو پرک رو می ریزم. من ترجیح میدم چیزی از جو پیدا نباشه،‌ همین اول ریختم. کلاً ترتیب مواد خیلی مهم نیست. سبزی رو فقط اول نریزید که داغان بشه.

فلفل دلمه ای رو می ریزیم. چند تا جوش که زد،‌ قارچ رو ( که می تونید قبلش می تونید تفت بدید من ندادم تازه فلفف دلمه ای هم همین طور). همین جوری می ریزم.

بعد ترخان و اسفناج رو ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم. و رزماری هم من بخاطر عطرش دوست دارم بریزم.

وقتی سوپ جوش آمد کمی هم می زنیم،‌ تا جا بیفته و غلظتش درست درمون بشه. نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.

از روی حرارت برمیداریم،‌ ترشی اش رو اندازه می کنیم.و گرم سرو می کنیم. (دوست داشتین خامه هم اضافه کنیم... ولی حالا ماکه قارچش رو تفت ندادیم... خامه بریزیم یا بی خیال؟ دیگه خودتون می دونید).

نوش جان.

 

 

 

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ۱٢:٤٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٢/۱٤
    پيام هاي ديگران()   لینک