>

+ برنج کدو حلوایی با هلو

واسه یکی از جلسات شمشیربازی در اواخر ماه اکتبر (چند روزی قبل از هالوین)خونه ی یکی از هم کلابی های هلندیم بودیم. همه هلندی بودند جز من،‌همه پسر بودند جز من،‌ و من تنها مسلمون هم بودم کماکان. و بخاطر من این دوستم می خواست غذای گیاهی درست کنه واسه شام. و این غذایی رو درست کرد که اینجا می خوام بنویسمش.

من خودم هیچ وقت کدو حلوایی رو اینجوری استفاده نکرده بودم. و کلاً این غذا واسم طعم تازه ی جالبی داشت. ازش پرسیدم که این غذای هلندی ه؟‌گفت مطمئناً‌ ریشه ی غیرهلندی داره ولی توی هلند متداول ه و گفت که خودش تغییرش داده و این نسخه ی دانشجویی اشه که سریع آماده بشه.

 

البته من بعداً درباره ی این غذا با همکارهای هلندی ام حرف زدم و گفتند که نخوردند تا حالا و اصلاً متداول نیست. ولی حدس می زنم در منطقه ای که دوست شمشیربازم مال اونجاست متداوال بوده،‌و جاهای دیگه هلند نه! به هرحال من جزء غذاهای هلندی لیستش می کنم.

پ.ن: اااا خودمم در شگفتم که در کمتر از ٧ روز دو تا پست گذاشتم!!‌ چه تنبل خانم زرنگی!!


مواد لازم برای چهار نفر:

کدوحلوایی کوچک _________________________١ عدد

برنج ___________________________________٣ الی چهار پیمانه

قارچ ___________________________________٢۵٠ گرم

پیاز ____________________________________٣ تا ۴ عدد

ریحان خشک خردشده ______________________٢ قاشق غذاخوری

کره (یا روغن) ____________________________مقداری

کنسرو هلو _____________________________یک قوطی بزرگ (بدون آب۴٧٠ گرم)

 

طرزتهیه:

کدو حلوایی رو می شوییم و پوست می گیریم (البته می بینید که من پوست نگرفتم!! )

 

و مکعبی (حدود ٢×١.۵×ضخامت کدو) خرد می کنیم.

 

توی ماهیتابه با یه ذره کره کدو رو تفت می دهیم.

 

بعد برنج رو شسته

 

با کدو حلولیی و با مقداری آب توی قابلمه ای می گذاریم بپزد. مقدار آب مثل وقتی می خواهیم کته درست کنیم باشه. بستگی به نوع برنج داره ولی حدود یک بند انگشت روی برنج آب باشه معمولاً کافیه. نمکش رو اندازه می کنیم و می گذاریم که جوش بیاد.

 

بعدپیازها رو نگینی خرد می کنیم

 

قارچ رو ورقه می کنیم

 

و پیاز و قارچ رو باهم تفت می دهیم. در حدی که کمی رنگش تغییر کنه.(یه ذره نمک هم می زنیم چون من اینجوری دوست تر دارم).

 

وقتی برنج جوش آمد قارچ و پیاز رو اضافه می کنیم.و هم می زنیم.

 

می گذاریم برنج دم بکشه. وقتی که آی برنج داشت کم کم تموم میشد ریحان رو اضافه می کنیم.

 

بعد درب قابلمه رو کامل می بندیم و می گذاریم دم بکشه.

بعد برنج رو می کشیم و با کنسرو هلو سرو می کنیم.

 

 

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٢:٥٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/۱٧
    پيام هاي ديگران()   لینک