>

+ برنج نارگیلی با مرغ و آناناس

توی سوپر مارکت داشتم خرید می کردم، عکس این غذا بخاطر کاسه آبی و رنگی رنگی بودنش چشمم رو گرفت!! بعد نگاه کردم از ایده ی دم کردن برنج با شیر نارگیل خوشم اومد. شیر نارگیل خریدم اومدم خونه که درست کنم، یوهو دیدم فلفل دلمه ای نداریم. ولی دیگه تصمیمم رو گرفته بودم و درستش کردم.

اگه ایده های نو رو دوست دارین و برنج شیرین می پسندید حتماً حتماً امتحانش کنید، اگه نه مثل همسرخان، خیلی از طعم غذا خوشتون نخواهد اومد.

 


مواد لازم برای دو نفر:

برنج ___________________________٢ پیمانه

فیله مرغ________________________ ٣۵٠ گرم

شیرنارگیل_______________________۴٠٠ سی سی

کمپوت آناناس____________________١ قوطی (۵۶۵ گرم با آبش بدون آب ٣۴٠ گرم)

لیمو ترش _______________________١تا ٢ عدد

برنج __________________________٢ پیمانه (٢۵٠ گرم)

فلفل دلمه ای __________________٣ عدد (سه رنگ)*

سس چیلی تایلندی ______________٢ قاشق غذاخوری

تخم گشنیر+پودر سیر_____________ جمعاً ١ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک _____________________٢ عدد

*: من فلفل دلمه ای نداشتم و بجایش چیلی سبز استفاده کردم. سه تا.

 

طرزتهیه:

مرغ رو مکعبی می بریم،‌آب لیمو و مرغ ها و سس چیلی رو پودر سیر و تخم گشنیز رو باهم توی کاسه مخلوط می کنیم تا مرغ کاملاً به مواد آغشته بشه. می ذاریم حدود ٣٠ دقیقه توی دمای آشپز خونه بمانه. اگر می خواین مدت زمان بیشتری بذارین مزه دار بشه بذارین توی یخچال.

 

آب کمپوت آناناس رو با شیر نارگیل مخلوط می کنیم می ذاریم جوش بیاد. (اگر تا ۶٠٠ سی سی این مخلوطتون کمتر بود آب قاطی اش کنید.) برنج رو که خیس کردیم یه نیم ساعت قبل می ریزیم تویش تا دم بکشه (معمولی مثل حالت کته).

آناناس ها رو خردمی کنیم،

 

فلفل دلمه ای رو هم خرد کنید (مثلاً خلالی یا هر جوری دوست دارین)،‌ پیاز رو هم خرد می کنیم. این ها رو کنار می ذاریم.

حالا توی تابه گودی‌(ووک) روغن رو حسابی داغ کنید،‌ و مرغ ها رو تویش سرخ می کنیم تا مرغ ها طلایی بشه. حرارت رو کم کنید. پیاز و فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم. ۵ دقیقه ای تفت بدهید. تا رنگش تغییر کنه. آناناس ها رو اضافه کنید. حدود ١ دقیقه ای تفت می دیم.

این مخلوط رو با اون برنج نارگیلی گرم سرو می کنیم.

 

 

منبع

 

 

نویسنده : کویریات ; ساعت ٢:٠٤ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/٢٦
    پيام هاي ديگران()   لینک